Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Vivus

TRUSTPILOT SCORE: 8.6 / 10

Vivus er en låneudbyder, som havde sin opstart i 2012. Siden da har opbygget sig en kundebase på 100.000 danskere samt et medarbejderantal på 50 personer. Vivus er ejet af 4finance, som ligesom Vivus er en låneudbyder – dog findes 4finance ikke kun i Danmark, men i hele 17 lande verden over, som dækker over 5.000.000 kunder.

Hvor meget kan man låne på Vivus?

Du skal være min. 20 år gammel for at kunne lån penge hos Vivus, og derudover skal du være dansk statsborger og ikke være registreret i RKI, som er et register for dårlige betalere.

På Vivus’ hjemmeside kan du selv udfylde de betingelser, du ønsker for dit lån, for at finde dine lånemuligheder. Som ny kunde kan du låne op til 6.000 kr., men hvis du er en tilbagevendt kunde, kan du ansøge om op til 12.000 kr. Hos Vivus kan du kun have ét lån ad gangen, og dette er blandt andet med til at beskytte deres kunder og gøre lånene mere overskuelige for dem. Det er dog også et oplagt sted til at få et hurtigt lån da de har hurtig udbetaling af deres lån.

De første 30 dage af dit lån er altid rentefrit, så Vivus er ekstremt fordelagtig for dig, der ved, at du hurtigt kan betale din kredit tilbage. Du kan til enhver tid indfri det lån, du har optaget, men du kan også vente så længe, du ønsker. På Vivus’ hjemmeside er der en guide til, hvordan du tilbagebetaler din kredit, så der aldrig vil være tvivl om dette. Derudover kan du på Vivus’ hjemmeside altid se det pågældende beløb, du mangler at betale.

Hvordan er låneprocessen hos Vivus?

For at låne penge hos Vivus skal du oprette dig som bruger på deres hjemmeside. Det er en simpel proces, der ikke kræver mange oplysninger og kan derfor gøres hurtigt. Når du har oprettet en bruger kan du fremover holde styr over din kredit og dine tidligere lån, og på den måde kan udbyderen også registrere dig som tilbagevendt kunde, hvis du ønsker at låne penge igen i fremtiden.

Når du har ansøgt om dit lån skal du underskrive med NemID, og så snart du har gjort det, får du et svar på, om din ansøgning er blevet godkendt. Hvis ikke dit ønskede beløb kan godkendes, kan Vivus tilbyde dig et mindre lån. Derefter får du allerede på få minutter udbetalt dine penge på den konto, du har oplyst på din profil. Vivus udbetaler penge 24/7, så du vil altid have mulighed for at komme hurtigt til penge her.

Hvorfor vælge Vivus?

Fordelen ved at vælge en låneudbyder frem for en bank er, at der ikke bliver stillet spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til. Vivus er derudover en meget brugervenlig låneudbyder, som står klar til at hjælpe sine kunder. Allerede ved hjemmesidens start kan du se en nem oversigt over dit ønskede lån ved blot at udfylde beløbet og den første betalingsdato. Derefter er der et eksempel på omkostningerne ved dit lån efter 3 måneder, som du kan bruge som en guide til, om lånet er noget for dig.

Vivus går meget op i deres kunder. De er til rådighed pr. telefon 10 timer om dagen, og derudover har de en udførlig ”spørgsmål & svar” sektion på deres side, hvor du højst sandsynligt kan få svar på alle dine spørgsmål. Kundernes sikkerhed er også vigtig, hvilket blandt andet ses i, at der skal underskrives med NemID, så de kan være sikre på, at du er den, du giver udtryk for.