Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Vestjysk Bank

TRUSTPILOT SCORE: 6.8 / 10

Vestjysk Bank er en bank, der har afdelinger i store dele af Jylland – særligt i og omkring midt- og vestjylland. Vestjysk Bank er blandt andet blevet tildelt en pris af Forbrugerrådet Tænk Penge, som Bedst i test på bankpriser. Vestjysk bank ligger desuden i top, når det drejer sig om kundetilfredshed.

Hvilke slags lån tilbyder Vestjysk Bank?

Når du er på udkig efter et lån til enten bil, bolig eller andre ting, er Vestjysk Bank værd at se nærmere på. Her er det muligt at få både lån og kredit til både stort og småt. Vestjysk bank tilbyder fem forskellige former for lån, og der er her tale om billån, boliglån, forbrugslån, kassekredit og studielån.

Hvis det drejer sig om et billån, er det hos Vestjysk Bank muligt at låne penge til både nye og gamle biler. Banken tilbyder fair renter og gebyrer, og det er tilmed muligt at finansiere lånet til bilen gennem friværdi i ejerbolig, hvis man har sådan en.

Når det drejer sig om boliglån, tilbyder Vestjysk Bank attraktive og fleksible boliglån, der blandt andet byder på realkreditlån med enten fast eller variabel rente. Hos Vestjysk Bank er der to forskellige muligheder for banklån, og det drejer sig om et almindeligt boliglån eller et prioritetslån. Prioritetslånet er mere fleksibelt, og det er et lån, der er attraktivt, hvis man samtidig har en stor opsparing. Vestjysk Bank tilbyder også lån i forbindelse med til- eller ombygning af den bolig, man allerede har.

Hos Vestjysk Bank er det også muligt at optage et forbrugslån. Et forbrugslån er særlig fordelagtigt i de situationer, hvor man har ønsket om at anskaffe sig ting eller tage på ferie, men hvor man ikke på nuværende tidspunkt har pengene til det. Det kan for eksempel dreje sig om anskaffelsen af nye møbler, computer eller en cykel. Når det drejer sig om forbrugslån, tilbyder Vestjysk Bank fleksibel tilbagebetaling, der passer til lånoptagerens situation.

Vestjysk Bank tilbyder også en kassekredit, og en fordel ved kassekreditten er, at man selv bestemmer, hvornår pengene betales tilbage, samtidig med at der kun betales renter af det beløb, der bruges.

Når man er studerende, er det hos Vestjysk Bank muligt at få et studielån. Udlånsrenten på studielånet er variabel, og i november 2018 var denne på 5,5% med kvartalsvis rentetilskrivning. Etableringsomkostningerne for lånet er 0 kr., og lånets ÅOP på 5,61%.

Hvordan er låneprocessen hos Vestjysk Bank?

Hos Vestjysk Bank forudsætter alle lån en kreditgodkendelse. Det er for at beskytte lånoptageren, så denne ikke låner flere penge, end den har mulighed for at betale tilbage.

Når man ønsker at optage et lån hos Vestjysk Bank, kan man ringe til banken og aftale et møde med dem. Det er også muligt at tale med dem om mulighederne for lån i telefonen.

Hvis man allerede er kunde i banken, er det muligt at ansøge om flere af lånene via mobilbanken. Når man ønsker et lån, er der også muligt at udfylde en formular på nettet, og man vil så efterfølgende blive kontaktet med henblik på en snak om de muligheder, der er. Her garanterer banken, at man vil få et hurtigt svar. Når der er tale om et forbrugslån eller en kassekredit, kan man via mobilbanken ansøge om et strakslån, og her vil pengene lande på kontoen øjeblikkeligt.