Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Turbolån

TRUSTPILOT SCORE: 7.4 / 10

Hos Turbolån er det muligt at låne helt op til 10.000 kr. Turbolån giver mulighed for at at låne både små og store kroner, og det giver en vis fleksibilitet. Hos Turbolån er det nemt at låne penge til det, man står og mangler, og det går tilmed hurtigt. Et lån skal hos Turbolån betales tilbage over 120 dage. Det betyder, at når man ønsker at låne penge hos Turbolån, skal man være i stand til at betale pengene tilbage i løbet af kort tid. Hos Turbolån er der aldrig skjulte gebyrer eller omkostninger forbundet med et lån. Turbolån holder til i centrum af København.

Hvilke lån tilbyder Turbolån?

Hos Turbolån er det muligt at optage et forbrugslån, og der er mulighed for at låne alt mellem 100 og 10.000 kr. Når man ansøger om et lån hos Turbolån, skal man ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til, og man har derfor frihed til helt selv at vælge Man kan derfor bruge pengene til lige præcis det, man ønsker, og det kan være alt fra rejser, tøj, cykler til almindeligt dagligt forbrug. Det er også ideelt at optage lånet, når man blot har brug for lidt ekstra penge, som man hurtigt kan betale tilbage igen.

På Turbolåns hjemmeside findes en låneberegner, hvor man først og fremmest kan angive, hvor stort et beløb, man ønsker at ansøge om at låne. Hos Turbolån har man ikke selv mulighed for at bestemme, hvor lang løbetiden skal være, og alle lån skal betales tilbage i løbet af 120 dage. Låneberegneren viser, hvad ydelsen på lånet vil være, og man vil desuden få oplyst, hvad det samlede tilbagebetalingsbeløb vil ligge på. Kreditomkostningerne for lånet vil også være at finde, og man vil også kunne se, hvad ÅOP og debitorrenten vil ligge på. Ethvert lån hos Turbolån optages som en kredit, der betales tilbage i fire lige store ydelser. Man kan dog til hver en tid betale sit lån ud, hvis det er det, man ønsker.

Hvordan er låneprocessen hos Turbolån?

For at kunne ansøge om et lån hos Turbolån, skal man være bosiddende på en fast adresse i Danmark, og man skal være fyldt 20 år. Man skal desuden have et dansk CPR-nummer, og ved ansøgningen om et lån skal man give adgang til e-skat og have en årsopgørelse. Man skal desuden opfylde Turbolåns krav om kreditvurdering. Enhver kreditvurdering hos Turbolån er individuel, og den tager blandt andet udgangspunkt i låneansøgerens seneste lønsedler.

For at ansøge om et lån hos Turbolån, skal man først og fremmest oprette sig som bruger på siden. Når man opretter sig, henter Turbolån automatisk de oplysninger, som de har brug for til at låne og udbetale penge. Når man er oprettet som bruger, kan man altid logge på for at ansøge om at låne penge. Når man er logget er det også efterfølgende muligt at se, hvad man skylder, og det er også muligt at tilbagebetale sit lån. Når først man er logget ind, er det muligt at oprette en låneaftale på det lån, man ønsker. Her vil man også kunne se, hvad det præcis koster at optage lånet. Alle låneaftaler skal hos Turbolån underskrives med NemId. Når en låneaftale er oprettet og godkendt, vil man have pengene på sin konto senest 24 timer efter sin ansøgning. Det er dog værd at vide, at man aldrig er garanteret et lån hos Turbolån. Hvis man af Turbolån vurderes kreditværdig, bliver man tilbudt et lån. Hvis ikke man findes kreditværdig, vil man få et afslag.

Når man har optaget et lån hos Turbolån, kan det tilbagebetales via netbank eller via betalingskort. Ethvert lån hos Turbolån har desuden 14 dages fortrydelsesret.

Hvis man har brug for at komme i kontakt med Turbolån, kan man ringe til kundeservice på hverdage mellem 9 og 19 og i weekenderne mellem 9 og 16. Her kan man få råd og vejledning til både nye og eksisterende lån hos Turbolån. Man kan til hver en tid også skrive en mail til Turbolån med de spørgsmål, man ønsker svar på.