Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Sydbank

TRUSTPILOT SCORE: 9.2 / 10

Sydbank er Danmarks tredjestørste pengeinstitut og har været eksisterende siden 1970 som en fusion af fire lokale banker. I dag har Sydbank hovedsæde i Aabenraa med Karen Frøsig som administrerende direktør siden 2010. Sydbank har også en række datterselskaber.

Hvad kan jeg låne hos Sydbank?

Ligesom mange andre banker har Sydbank større kategorier til lån, som er billån og boliglån, da disse to er de mest udbredte former. Derudover er det også muligt at optage forbrugslån og kassekredit hos Sydbank.

I forhold til boliglån finder Sydbank dig som person vigtig, og derfor ser de også stor forskel på det bedste lån fra person til person. Om du er ung og skal købe din første bolig, eller om du er pensionist og gerne vil låne i din friværdi i en bolig, du allerede ejer. Der findes en lang række boliglån hos Sydbank, men den, der ofte anvendes, er et realkreditlån, hvor du kan låne op til 80% af boligen, have op til 10 års afdragsfrihed og op til 30 års løbetid. Du kan her vælge mellem fast rente samt variabel rente med eller uden maks., men du kan også vælge en helt anden lånetype, hvis den passer bedre til dig. Hvis du er i tvivl, har Sydbank rådgivere til rådighed, som kan hjælpe dig.

I forhold til billån kan du både låne til nye og brugte biler, og du behøver endda ikke stille noget til rådighed til udbetaling selv. Dog bliver renten sat efter din udbetaling, så jo mere, du selv kan betale, jo billigere bliver det for dig at låne. Derudover kan du låne pengene over en længere periode, jo nyere bilen er. Du skal desuden stille sikkerhed i lånet, hvilket f.eks. kan være bilen selv eller din bolig. Billån hos Sydbank er med en variabel rente.

Lån til andet end bolig og bil

Hvis du vil låne til andet end bolig eller bil, skal du kontakte din rådgiver, så du kan høre omkring dine muligheder. Du kan dog også få en kassekredit, som især bliver brugt til uforudsete udgifter. På den måde er du sikker på, at du aldrig bliver ubehageligt overrasket, fordi du har kassekreditten i baghånden. Med kassekreditten betaler du en variabel rente, men kun af det, som du rent faktisk bruger. Så hvis du ikke bruger noget af din kassekredit, koster den altså ikke noget at have. Derudover bestemmer du selv over tilbagebetalingen af de penge, du har brugt.

Hvis du er mellem 18 og 29 år, kan du hos Sydbank have en speciel ordning, som hedder Sydbank 18/29. Her vil du have din konto, du vil få rådgivning til budgetlægning og andre relevante ting for aldersgruppen, og du kan få rabatter på diverse forsikringer. Derudover kan du låne penge til en lavere rente, hvilket kan være meget fordelagtigt, da det på den måde bliver billigere for dig at låne penge. Sydbank 18/29 kan du høre mere om, hvis du kontakter Sydbank.

Hvordan låner jeg penge hos Sydbank?

Ligesom ved andre banker kræver det en kreditvurdering, hvis du vil optage et lån. Det betyder, at din rådgiver vil tage hensyn til din økonomi og derigennem vurdere, hvor meget du kan låne. Du kan dog på Sydbanks hjemmeside finde en beregner, hvor du blandt andet selv kan beregne, hvor meget din ønskede bolig må koste i forhold til din nuværende økonomi, før du kan låne til den.

Dog vil du under alle omstændigheder skulle kontakte en rådgiver fra Sydbank, såfremt du ønsker at optage et lån. Både hvis det er et bolig-, bil- eller helt andet lån.