Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Sparxpres

TRUSTPILOT SCORE: 6 / 10

Hvad er Sparxpres?

Sparxpres er et låneselskab, som er en del af Spar Nord. Spar Nord er med sine 78 filialer en af de største banker i landet.

Siden 1991 har Sparxpres formidlet lån til privatforbrugene over hele landet. Sparxpres har deres base i Skive.

Hvad kan man låne hos Sparxpres bank?

Hos Sparxpres kan du låne mellem 5.000 og 50.000 koner. Hvis du akut har brug for nogle ekstra penge og banken ikke kan bevilge dig et lån, kan Sparxpres være et godt alternativ. Du kan betale over 12-60 måneder.

Sparxpres har nogle få krav til eventuelle låntagere. Det eneste du skal opfylde, for at komme i betragtning til et lån, er at være fyldt 19 samt ikke være registreret i RKI eller andre låneregistrer.

Sparxpres tilbyder desuden en såkaldt ØkonomiSikring, som sikrer dine betalinger, hvis du en dag mister din indkomst grundet ufrivillig sygdom eller arbejdsløshed.

ØkonomiSikring er en forsikring, som giver dig en økonomisk hjælp, i tilfælde af, at du får brug for det. Den dækker den månedlige betaling på dit lån ved ufrivillig arbejdsløshed eller sygdom. Du kan tegne ØkonomiSikring hvis du er mellem 18 og 65 år, er bosat i Danmark og lønmodtager på minimum 16 timer i ugen. Udover dette må du ikke være fleksjobbene eller med anden form for løntilskud.

Hvis du ønsker at tegne ØkonomiSikring, skal du blot sætte kryds på ansøgningsskemaet, som er til at finde på Sparxpres’ hjemmeside.

Hvordan fungerer låneprocessen?

Du kan gennem Sparxpres’ hjemmeside ansøge om et lån med det samme og få svar på din ansøgning inden for 24 timer. Du skal benytte dit NemID i låneansøgningen.

Såfremt at du bliver godkendt til at optage et lån, vil du med det samme få tilsendt en lånekontrakt med posten. Når denne kontrakt er godkendt samt underskrevet, skal du sende kontrakten tilbage til Sparxpres, og herefter får du overført pengene til din NemKonto.

Når du modtager dit lånetilbud, vil du få oplyst rentesats, ÅOP samt diverse gebyrer, som hjælper dig til at få et overblik over lånets vilkår. Dit låns rente fastsættes efter en hurtig kreditvurdering af din samlende økonomi.

Hvis du ønsker yderligere hjælp til at skabe overblik over dit lån, kan du søge hjælp gennem Sparxpres’ hjemmeside. Du kan få hjælp på eventuelle spørgsmål fra Sparxpres’ personale – her kan du blot sende en formular med dit fulde navn, e-mailadresse samt dit spørgsmål. Du kan naturligvis også kontakte Sparxpres’ kundeservice via telefon.

Du har altså rig mulighed for slev at vælge hvilken service, der er tilpasset dig og dit lån bedst.

Fordelen ved et lån hos Sparxpres

Der kan være flere fordele ved at optage et lån hos netop Sparxpres. Et af dem som dog ligger højest blandt fordele er, at uanset om du ønsker at låne penge til at købe et sommerhus eller til den næste ferie, er der mulighed for at optage et lån hos Sparxpres. Du har fuld bestemmelse over hvad pengene skal gå til og du vil ikke blive spurgt ud omkring, hvad dit lån skal bruges til, når du ansøger. Sparxpres hjælper dig til at få det lån, som du ønsker.

På Sparxpres’ hjemmeside kan du desuden finde en prisinformation, som giver dig svaret på alt det praktiske til dit lån, såsom låntyper, afdragsform, tilbagebetaling og meget mere.