Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Sparekassen Vendsyssel

TRUSTPILOT SCORE: 4.6 / 10

Sparekassen Vendsyssel blev stiftet i 2001, og den er en fusion mellem Vrå Sparekasse og Jelstrup Lyngby Sparekasse. Efter fusioneringen har flere pengeinstitutter også fusioneret ind i Sparekassen Vendsyssel. Sparekassen er en garantsparekasse, hvilket vil sige, at bankens kunder har indskudt kapital i sparekassen. Banken slår sig på, at dens formål er at hjælpe og styrke både kunder og lokalområder. Sparekassen Vendsyssel har hovedsæde i Vrå, og den har 33 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt to afdelinger i København. Sparekassen har omkring 130.000 kunder, og heraf er 40.000 af disse garanter. Hos Sparekassen Vendsyssel er kundens liv og behov i centrum. Sparekassen Vendsyssel kan være det rette valg, når man ønsker en god og lokal bank. Sparekassen har desuden skabt de bedste forudsætninger for at kunne give kunder god og høj kvalitet – både når det drejer sig om produkter, service og rådgivning. Sparekassen har desuden et prisniveau, der ligger i den fornuftige ende. Sparekassen Vendsyssel tilbyder engageret rådgivning med en rar og uhøjtidelig tone.

Hvilke lån tilbyder Sparekassen Vendsyssel?

Hos Sparekassen Vendsyssel er der forskellige muligheder for at optage lån. Sparekassen tilbyder blandt andet boliglån og har her et samarbejde med Totalkredit, når der drejer sig om realkreditlån. Sparekassen Vendsyssel har stor erfaring med at hjælpe kunder til at indfri boligdrømme, og de sætter også en stor ære i at hjælpe lokalt. Da der er forskellige muligheder for at sammensætte et boliglån, og da det samtidig er en individuel størrelse, er det noget, der sker i samarbejde med sparekassen.

Sparekassen Vendsyssel tilbyder også andre form for lån til private, men for at høre mere om disse lån, skal man tage kontakt til sparekassen. Ved et personligt møde vil sparekassen i samarbejde med kunden finde frem til de bedste muligheder og løsninger, som der er. Sparekassen Vendsyssel tilbyder også forskellige muligheder til unge mennesker mellem 18 og 27 år, men også her skal der tages kontakt for at høre nærmere om de muligheder, der er.

Når man ønsker et lån hos Sparekassen Kronjylland, vil man være sikker på at blive mødt af professionelle rådgivere, der gør sit for at finde den bedste løsning. 

Hvordan er låneprocessen hos Sparekassen Vendsyssel?

Når man går med tanker om at optage et lån hos Sparekassen Vendsyssel, anbefales det at tage kontakt til sparekassen for at aftale et møde med en personlig rådgiver. Online er der desuden mulighed for at booke et møde. Sparekassen Vendsyssel har gode og professionelle rådgivere, der blandt andet ved alt om både boligøkonomi og andre former for lån, og når det drejer sig om et boliglån, har sparekassen desuden et stærkt bagland i deres boligcenter. Dette center har boligeksperter, der kan hjælpe med den viden, der er brug for.

Når man ønsker et lån hos Sparekassen Vendsyssel, vil ens privatøkonomi blive gennemgået på et møde, og sparekassen finder herefter ud af, hvad de kan tilbyde af lån.

Der er mulighed for at få både professionel service og rådgivning i alle sparekassens lokalafdelinger. Et møde hos Sparekassen Vendsyssel er altid uforpligtende.