Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Sparekassen Thy

TRUSTPILOT SCORE: 6.6 / 10

Sparekassen Thy er et dansk pengeinstitut, der har hovedsæde i Thisted. Sparekassen har mange år på bagen, og den har altid været lokalt engageret. Sparekassen Thy har det mål, at den ønsker være det bedste pengeinstitut i virkeområdet. Det betyder, at sparekassen blandt andet har stor fokus på at yde den optimale service og rådgivning, der passer til den enkelte kundes behov. Sparekassen Thy er rettet mod både privat- og erhvervskunder. Sparekassen tilbyder blandt andet konkurrencedygtige priser på både lån til bil og bolig. Banken har cirka 47.000 kunder, som er bosat over hele Danmark, mens den også har enkelte kunder, som er bosat i udlandet.

Hvilke lån tilbyder Sparekassen Thy?

Sparekassen Thy tilbyder flere forskellige former for lån, og her er det muligt at låne penge til både bolig, bil eller nyt køkken. Der er også mulighed for at optage forskellige former for forbrugslån.

Hvis man ønsker at høre nærmere om mulighederne for at låne penge til køb af bolig, kan Sparekassen Thy være det rette sted at gå hen. Her tilbydes forskellige former for finansieringsmuligheder, og renten på det enkelte lån sammensættes blandt andet ud fra, hvor mange penge det ønskes at låne, og hvor stor værdien af en eventuel bolig er. Når man optager et boliglån hos Sparekassen Thy, kan det bruges til at finansiere et nyt hus, forbedringer på det hus, man har osv., men det kan også bruges som en kassekredit, en investeringskredit, til en ny bil, til indfrielse af en dyr kassekredit eller som en pensionsopsparing. Hos Sparekassen Thy kaldes boliglånet for BoligLånPLUS, og det kan være på mellem 0-95 % af værdien af boligen. Sparekassen Thy har et samarbejde med Totalkredit, og det betyder, at når der optages et boliglån gennem sparekassen, bliver et eventuelt realkreditlån etableret hos Totalkredit. Et realkreditlån kan optages med både fast og variabel rente. På Sparekassen Thys hjemmeside findes en online beregner, som kan bruges til at beregne, hvordan en boligøkonomi vil komme til at se ud. Her er det også muligt at beregne, hvor meget en omlægning af et allerede eksisterende lån vil koste. Det er værd at bemærke, at begge beregnere er vejledende.

Hvis man har brug for at låne penge til solenergi, efterisolering, vindmøller eller andet tilsvarende, kan er det hos Sparekassen Thy også muligt at optage et lån. Et sådan lån kan fås til en rente på 3,75 %, og det anbefales at tage kontakt til sparekassen for at tale om de muligheder, der er.

Hvis man har en drøm om at anskaffe sig en ny bil, kan Sparekassen Thy også være behjælpelig med finansiering. Renten for at optage et lån til køb af bil hos sparekassen er startende ved 3 %.

Sparekassen Thy tilbyder også både forbrugslån og kassekredit med en rente startende ved 5,1 %. Unge har også mulighed for at optage forbrugslån hos Sparekassen Thy, og her vil de årlige omkostninger ligge på 6,7 %.

Det er muligt at finde vejledende priser for alle lån på sparekassens hjemmeside.

Hvordan er låneprocessen hos Sparekassen Thy?

Uanset hvilket lån, der er tale om, skal man tage kontakt til banken for at forhøre sig om de muligheder, der er. Ethvert lån er nemlig individuelt, og når banken skal vurdere, om den ønsker at give et lån til en kunde eller en potentiel kunde, tager det udgangspunkt i individuelle beregninger, der laves på baggrund af den enkeltes økonomi. Hvis man ønsker et lån hos Sparekassen Thy, anbefales det, at man tager kontakt til en afdeling, der ligger i nærheden af, hvor man bor. Dette kan gøres enten pr. telefon eller via mail. Det er også muligt at tage kontakt til sparekassen via en online formular, og her vil sparekassen vende tilbage så hurtigt som muligt. Det er her også muligt at vælge, hvilken afdeling man som kunde ønsker at komme i kontakt med.

Hvis man ønsker at blive kunde i sparekassen, er det uforpligtende at henvende sig. Man vil efter et eventuelt møde få fremsendt et tilbud, som går på, hvad sparekassen kan tilbyde, og man kan så frit vælge, om man ønsker at acceptere det eller ej.