Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Sparekassen Sjælland-Fyn

TRUSTPILOT SCORE: 4.9 / 10

Sparekassen Sjælland-Fyn opstod i 2014 som en fusion mellem Sparekassen Sjælland og Sparekassen Fyn. Efter fusionen har Sparekassen Sjælland-Fyn brandet sig over for kunderne under begge navne. Sparekassens hovedsæde ligger i Holbæk, og den har filialer rigtig mange steder på både Sjælland og Fyn. Sparekassen Sjælland-Fyn er rettet mod både privat- og erhvervskunder. Sparekassen slår sig på at være med kunderne i både medgang og modgang, og de hjælper samtidig kunderne til at få luft i økonomien.

Hvilke lån tilbyder Sparekassen Sjælland-Fyn?

Hos Sparekassen Sjælland-Fyn er det muligt at optage forskellige former for lån. Både i privat- og erhvervsmæssig sammenhæng.

Sparekassen tilbyder blandt andet lån til ejerbolig, og her er der mulighed for at få et fleksibelt prioritetslån, såvel som det er muligt at etablere et lån med afdragsfrie måneder.

Det er også muligt at låne penge, hvis man som kunde har brug for enten at om- eller tilbygge boligen. Sparekassen tilbyder desuden attraktive lån, når det drejer sig om køb af andelsbolig. Hvis man ønsker at omlægge et boliglån, kan Sparekassen Sjælland-Fyn også være værd at se nærmere på. Når man skal købe en bolig, kan der være mange måder at sammensætte og finansiere et lån på, og her hjælper Sparekassen Sjælland-Fyn med de bedste muligheder. Boliglånet er individuelt og vil derfor være tilpasset den enkelte kundes behov, og selv som studerende er det hos Sparekassen Sjælland-Fyn muligt at få et lån til bolig. Sparekassen tilbyder forskellige sammensætninger af lån, alt efter om der er tale om køb af et helårshus, et fritidshus, forældrekøb eller der er tale om at bygge en ny bolig. På sparekassens hjemmeside er det desuden muligt at få et praj om, hvor meget man kan låne, ved blandt andet at indtaste husstandens samlede indkomst før skat. Sparekassen Sjælland-Fyn har desuden en aftale med Totalkredit, som det herigennem er muligt at optage realkreditlån hos. Et realkreditlån fås med både variabel og fast rente. Hvis man optager et fleksibelt prioritetslån hos Sparekassen Sjælland-Fyn, vil man være sikret en lav, variabel rente, og det er her muligt at få op til 10 års afdragsfrihed. Lånet kan samtidig løbe helt op til 30 år. Gennem prioritetslånet er det muligt at finansiere helt op til 80% af ejerboligens værdi.

Hos Sparekassen Sjælland-Fyn er det også muligt at låne penge til ny bil, campingvogn eller motorcykel. Sparekassen tilbyder billige billån, som i november 2018 har en debitorrente på 1,76% p.a. og en ÅOP på 3,20%. På Sparekassens hjemmeside findes en online beregner, hvor det er muligt at beregne, hvor meget et billån vil koste. Det er dog værd at vide, at denne beregning er vejledende. Hvis man ønsker lån til campingvogn eller motorcykel, skal man kontakte sparekassen for at tale med en rådgiver.

Det er også muligt at optage forbrugslån hos Sparekassen Sjælland-Fyn, lige såvel som at det er muligt at få et billigt lån, hvis man er mellem 18 og 27 år. Sparekassen Sjælland-Fyn tilbyder også kassekredit til alle kunder, der er over 18 år. Uanset hvilket lån, der optages, vil det blive tilpasset lånoptagerens økonomi og behov.

Hvis man som selvstændig erhvervsdrivende ønsker at optage et lån i virksomhedsmæssigt regi, anbefales det at tage kontakt til sparekassen for at tale om de muligheder, der er. Det kan eksempelvis være i tilfælde, hvor der drives landbrug, eller hvor man som iværksætter ønsker at opstarte egen virksomhed. 

Hvordan er låneprocessen hos Sparekassen Sjælland-Fyn?

Uanset hvad man ønsker at låne penge til hos Sparekassen Sjælland-Fyn, anbefales det at tage kontakt til en rådgiver for at tale om de muligheder, der er. Da ethvert lån er individuelt, kan de bedste svar nemlig findes i samarbejde med en rådgiver fra sparekassen. Man kan også tage kontakt til sparekassen via en online formular, der ligger på hjemmesiden, og man vil så efterfølgende blive kontaktet. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med billån.

Hvis man har spørgsmål, der vedrører boliglån, eller man har et ønske om at få realiseret et boligkøb, kan man kigge forbi Sparekassen Sjælland-Fyn. Man kan også kontakte sparekassen for at stille de spørgsmål, man har, og det er ligeledes muligt pr. telefon aftale et møde. Sparekassen Kronjylland sætter med sine rådgivere en ære i at finde frem til, hvilke lån der passer til den enkeltes situation og økonomi. Når man ønsker at ansøge om et boliglån hos Sparekassen Sjælland-Fyn, skal man fremvise sin seneste forskudsopgørelse og årsopgørelse til sparekassen. Man skal desuden medbringe sine seneste tre lønsedler, og man skal have lagt et budget. På baggrund af disse oplysninger klargør sparekassen, hvor meget man som kunde har mulighed for at købe for og dermed låne.