Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Sparekassen Kronjylland

TRUSTPILOT SCORE: 9.2 / 10

Sparekassen Kronjylland er en bank, der har hovedsæde i Randers. Banken er grundlagt i 1829 og har dermed mange år på bagen. Sparekassen Kronjylland har både private kunder og erhvervskunder, og banken har afdelinger i både Jylland på og på Sjælland.

Hvilke slags lån tilbyder Sparekassen Kronjylland?

Hos Sparekassen Kronjylland er det muligt at optage lån i både privat- og erhvervsmæssigt regi. Som privatperson er det muligt at optage lån til både båd, bil og bolig, og der er også mulighed for at optage et forbrugslån.

Hvis man ønsker at optage et lån til en båd hos Sparekassen Kronjylland, vil lånet have en løbetid på 15 år. Når man ønsker at låne penge til en båd, kan det ske på forskellige måder. Det kan både ske med ønsket om lån til en specifik båd, hvor både båd og lånoptagerens økonomi gennemgås, men det kan også ske på den måde, at der ud fra lånoptagerens økonomi tages stilling til, hvor stort et lån, det er muligt at optage. Sparekassen Kronjylland garanterer at kunne tilbyde en attraktiv finansiering.

Hos Sparekassen Kronjylland er det også muligt at låne penge til en bil. Her vil lånet ofte være billigere, end det er hos en bilforhandler.

Det er også muligt at låne penge til en bolig hos Sparekassen Kronjylland. Banken giver mulighed for at låne penge, når der skal købes hus eller lejlighed, men også når er et ønske om at bygge til eller bygge om. I Sparekassen Kronjylland finansieres et boligkøb eller en ombygning af bolig typisk ved, at der optages et realkreditlån, som bliver kombineret med et boliglån. Bankens anbefalinger til finansiering tager udgangspunkt i låntagerens situation. Både alder, indkomst og eventuel friværdi har betydning for det lån, der kan optages.

Hvis man mangler penge her og nu, er der i Sparekassen Kronjylland mulighed for at optage et forbrugslån. En forbrugslån kan bruges til ting, der skal anskaffes, men også til ferie, reparationer eller andre ting. Det er også muligt at optage et forbrugslån med ønsket om at få indfri andre dyre lån, man eventuelt måtte have. Med et forbrugslån er der også mulighed for at omlægge flere lån, man eventuelt har, til ét samlet. På et forbrugslån er renten variabel, og lånets løbetid vil som regel være op til 10 år.

Når der er tale om erhvervskunder, tilbyder Sparekassen Kronjylland anlægslån, realkreditlån i fast ejendom, valutalån og leasing.

Hvordan er låneprocessen hos Sparekassen Kronjylland?

Låneprocessen hos Sparekassen Kronjylland fungerer som hos de fleste andre banker, og her anbefales det at tage kontakt til banken, så man har mulighed for at høre nærmere om de muligheder, man har. Der er mulighed for både at ringe og skrive til en rådgiver, så man kan få vished om, hvor meget det koster at låne til det, man gerne vil have. Når man taler med en rådgiver, er der til hver en tid mulighed for at drøfte forskellige former for lånemuligheder, lige såvel som at der er mulighed for at drøfte forskellige former for tilbagebetalingsmuligheder på et lån.

Hvis man driver egen virksomhed, anbefales det at kontakte banken og tale nærmere om de muligheder, der er. Hos Sparekassen Kronjylland er der desuden mulighed for at få tilpasset lånene til den virksomhed, man har.