Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Simbo.dk

TRUSTPILOT SCORE: 9.1 / 10

Simbo.dk er et dansk pengeinstitut, der har hovedsæde i København. Du kan optage lån i pengeinstituttet, der især adskiller sig fra sine konkurrenter ved deres kundeloyalitet og tillid. Det er vigtigt for dem at have en stærk relation til deres kunder, og derfor er der også fordele, hvis du har været kunde hos Simbo.dk i længere tid, f.eks. ved, at du kan optage en større kredit.

Hvad kan man låne hos Simbo.dk?

Hos Simbo.dk er der som sagt forskel på størrelsen af den kredit, du kan låne, alt efter om du er en ny kunde eller en allerede eksisterende kunde. Som ny kunde kan du låne op til 6.000 kr., og for eksisterende kunder ligger beløbet på 15.000 kr. Mindstebeløbet for både nye såvel som eksisterende kunder ligger på 100 kr.

Den månedlige rente hos Simbo.dk ligger på 19%, og det er det eneste, du har krav til at betale. Du behøver altså ikke at betale af hver måned, men det er noget, du selv vælger – du må gerne betale mere end denne minimumsbetaling, hvis du har lyst. Løbetiden på dit lån er fra 3 måneder til ubegrænset og altså en størrelse, du mere eller mindre selv bestemmer. Den løber simpelt til du har tilbagebetalt pengene. Dette er en stor fordel ved Simbo.dk, fordi det ikke er en service, alle pengeinstitutter tilbyder.

For at kunne låne penge hos Simbo.dk skal du være fyldt 19 år, men ikke være ældre end 75 år, og du må ikke være registreret i RKI, Debitor Registeret, Kreditregisteret eller andre registre for dårlige betalere.

Hvordan er låneprocessen hos Simbo.dk?

For at optage kreditten, skal du ansøge om lånet på Simbo.dks hjemmeside. Hvis du er eksisterende kunde, skal du huske at logge ind på din profil, så de kan registrere dig på din allerede eksisterende bruger, og så du eventuelt kan låne et større beløb.

Når du har valgt det pågældende beløb, du ønsker, kan du se en række oplysninger om, hvordan dit lån kommer til at se ud – f.eks. hvor meget i kroner og øre, du skal betale i renter hver måned, og et priseksempel på de samlede omkostninger ved dit lån ved en låneperiode på 3 måneder, som altså er minimumsgrænsen for løbetiden.

I ansøgningen er der en række oplysninger, som du skal indtaste, herunder generelle oplysninger om dig samt dine indtægter og udgifter. Når du har ansøgt, og du er blevet kreditvurderet, vil du med det samme få svar på, hvor meget du kan låne, hvilket popper op direkte på skærmen. Herefter skriver du under, og du får pengene udbetalt indenfor 30 minutter af Simbo.dks åbningstid, som er fra kl. 8 til kl. 18, og herfra kan du begynde at bruge af dine penge.

Den sidste måned for dig, som er ny kunde os Simbo.dk er rentefri.

Hvorfor låne penge hos Simbo.dk?

Som sagt kan du i fremtiden få fordele, hvis du opretter dig som låner hos Simbo.dk, og dette er ikke den eneste gode ved at være deres kunder. De har nemlig gjort deres kunders lån rigtig overskuelige, fordi du i forbindelse med optagelsen af lånet opretter en profil, som du kan bruge til altid at kunne følge med i dit lån.

Derudover er der ingen skjulte omkostninger hos Simbo.dk, så det eneste, som du i realiteten betaler for at optage lånet, er de 19%, der er i rente om måneden.