Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Selene Finans

TRUSTPILOT SCORE: 0 / 10

Hvem er Selene Finanas?

Selena Finans er et dansk finansieringsselskab, som har haft sin eksistens i over 20 år. Kort fortalt er Selene Finans en kreditformidler, der arbejder med hurtige og sikre online låneløsninger til danskere. Selene Finans har med sit tætte samarbejde med internetbank Basisbank stor erfaring med udlån.
Selene Finans tilbyder store såvel som små forbrugslån på nettet, og du kan nemt og hurtigt ansøge om at optage et lån online. Du skal ikke stille sikkerhed i lånet og du får pengene udbetalt den nærmeste hverdag. Udover det, bestemmer du helt og afdeles selv, hvad du ønsker at bruge pengene på. Hos Selene Finans er det ligetil.

Låneproces hos Selene Finans

Hos Selene Finans har du mulighed for at låne det beløb, som du ønsker. Du kan nemlig låne mellem 3.000-75.000 kroner uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Du slipper altså for at stille sikkerhed i form af din bolig eller andet. Ansøgningsprocessen foregår online og du får svar på din ansøgning inden for blot 15 minutter. Der er dog nogle enkelte krav, som du som låntager skal leve op til. Udover at have en fast bopæl samt en fast indtægt, skal du mindst være fyldt 21 år og ikke være registreret i RKI eller være Debitor Registret.

På Selene Finans hjemmeside skal du blot udfylde deres online ansøgningsskema, som du let vil blive guidet igennem. Selve udfyldningen af ansøgningsskemaet tager få minutter.

Når du låner hos Selene Finans, kan du selv vælge din løbetid, på alt imellem 12 og 72 måneder. Dette hjælper dig med at skræddersy lige netop det lån, som passer ind i din økonomiske situation.

Når du har ansøgt og fået godkendt din ansøgning, skal du underskrive låneaftalen. Dette foregår elektronisk med dit NemID og pengene vil herefter blive udbetalt til din bankkonto den følgende hverdag. Dette er altså kun et plus, da du hurtigt får adgang til dine penge og oven i købet har frihed til at bruge dem på netop det, som du ønsker. Selene Finans stiller ikke spørgsmål til hvad du ønsker at bruge pengene til.

Hvis du i nogle måneder har mere at gøre med økonomisk end andre, har du mulighed for at betale mere af på dit lån end planlagt. Dette kan du gøre via bankoverførsel, girokort eller check. På den måde kan du også indfri dit lån før tid, hvis du har mulighed for det. Indfrielse af lånet er uden gebyrer eller andre former for omkostninger.

Hvis du ønsker at låne mere end 50.000 kr. hos Selene Finans, skal du være opmærksom på at indsende dokumentation for dit lån, i form af din seneste lønseddel. Først når dette er gjort, kan du optage lån på mere end 50.000 kr.

Hvilke fordele er der ved Selene Finans?

Du har ret til at trække dine renteudgifter fra i skat på din årsopgørelse. Derfor er det selvfølgelig også gældende, når du optager et lån hos Selene Finans, som har gjort det helt enkelt og overskueligt for dig – de klarer nemlig hele processen. Du skal altså derfor ikke tænke på indberetning til SKAT, da det sker helt automatisk.

En af fordelene ved Selene Finans er deres tilbud om tryghedsforsikring. Selene Finans tilbyder en tryghedsforsikring, som sikrer dig mod eventuelle økonomiske konsekvenser, mens du stadig afdrager på dit lån. Denne forsikring hjælper dig i tilfælde af arbejdsløshed, akut sygdom eller andet.
En tryghedsforsikring hos Selene Finans koster 6% af din månedlige ydelse af dit lån. Dette er altså en yderst attraktiv pris og helt klart værd at overveje.

Har du brug for rådgivning til dit kommende lån, kan du alle ugens dage få personlig rådgivning hos Selene. Du kan kontakte dem på telefon, mail eller chat i hverdage såvel som weekender. Alt dette og meget mere kan du finde på Selena Finans hjemmeside.

Selene Finans Danmark er vurderet af Trust Pilot og har fået fem stjerner.