Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Saxo Bank

TRUSTPILOT SCORE: 5.1 / 10

Saxo Bank er en dansk bank, som specialiserer sig i investeringer og online handel. Saxo Bank blev grundlagt i 1992, og i dag er det en international koncern med kontorer i finanscentre verden over. Som kunde ved Saxo Bank får du adgang til en række af aktivklasser gennem deres handelsplatforme, der giver adgang til nationale såvel som globale markeder.

Hvis du som privatperson eller institution ønsker at investere, er Saxo Bank lige banken for dig og dine visioner. Det gælder både, hvis du er kendt i investeringsverden, men også hvis du er helt ny og gerne vil prøve det af. Som kunde i Saxo Bank får du nemlig en personlig relationship manager, der svarer på alle de spørgsmål, du brænder inde med omkring investering.

Hvad kan Saxo Bank tilbyde mig?

Saxo Banks store kompetence er rådgivning, og det er i den grad det, som de kan tilbyde til dig, hvis du ønsker at være deres næste kunde. Saxo Bank giver en god indsigt i aktiemarkedet, og de er altid klar til at svare på spørgsmål omkring investering. Hos Saxo Bank hjælper de kunderne med at få de rette værktøjer til at udnytte aktiemarkedet til det fuldeste.

Til dette tilbyder Saxo Bank uddannelsesvideoer, analyseværktøjer og markedsanalyser, der kan hjælpe dig med at handle på markedet. Dertil er Saxo Bank kendt på deres prisvindende handelsplatform, der giver bankens kunder adgang til over 35000 forskellige instrumenter. Denne handelsplatform er en af de helt store grunde til at vælge netop Saxo Bank fremfor andre investeringsbanker.

Derudover sætter Saxo Bank sikkerheden højt, og de kan derfor garantere den samme sikkerhed, som du vil have ved en almindelig bank, da de er underlagt både danske såvel som internationale standarter.

Ved Saxo Bank har de en række forskellige produkter, som du kan få adgang til ved at være kunden i banken. Du kan naturligvis investere i aktier, obligationer og valutaer som ved mange andre banker, men derudover kan du også investere i råvarehandel, noterede optioner, ETF’er, CFD’er og meget mere. Alle disse investeringsmuligheder kan læse meget mere om på deres hjemmeside, eller du kan snakke med en rådgiver fra banken, som kan sætte dig ind i det hele. Denne bredde vifte af produkter er en del af deres anmelderroste handelsplatform, som altså er deres store styrke sammen med rådgivning på højt plan.

Saxo Bank er derfor en rigtig god investeringsbank, hvis du gerne vil begynde at handle på aktiemarkedet, men mangler viden omkring det, da deres rådgivning kan sætte selv en nybegynder godt ind i markedet. Dertil er Saxo Bank en god bank til dig, som er inde i aktiemarkedet, men gerne vil bruge det mere, da deres handelsplatform er en af de bedste, du kan finde.

Saxo Bank kan altså tilbyde noget til både nye såvel som garvede aktieinvestorer og er derfor et rigtig godt valg, hvis du vil benytte dig af aktiemarkedet. De har masser af værktøjer til at sætte helt nye investorer ind i markedet, og samtidig har de en suveræn handelsplatform, der kan benyttes af alle, som ønsker at investere, så hvis du leder efter en ny investeringsbank, er Saxo Bank måske lige det, du leder efter.