Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Santander Consumer Bank

TRUSTPILOT SCORE: 7.5 / 10

Santander Consumer Bank er en bank, der er en del af den spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. Banco Santander er en af de største banker i verden. Santander Consumer Bank blev etableret i 2007 og har hovedsæde i Hvidovre. Banken er stærkt repræsenteret i Norden.

Hvilke lån tilbyder Santander Consumer Bank?

Hos Santander Consumer Bank er er der mulighed for at optage forskellige former for lån. Der er blandt andet mulighed for at optage billån samt to forskellige former for privatlån. Banken tilbyder udelukkende variabel renter på alle lån. Når man ønsker at låne penge hos Santander Consumer Bank, blander de sig ikke i, hvad pengene skal bruges til.

Når der optages billån hos Santander Consumer Bank tager udgangspunkt i en debitorrente, som er variabel. Debitorrenten er startende ved 4,75%, og den tager udgangspunkt i bilens pris og alder. Hvis man skal have den laveste rente hos Santander Consumer Bank, forudsætter det, at bilen har en pris på mindst 75.000 kr., og at den er højst et år gammel. Når man køber en helt ny bil, vil man derfor med sikkerhed få den lave rente hos banken. Når der optages et billån hos Santander Consumer Bank, skal der desuden betales etableringsomkostninger, og når der månedligt afdrages på lånet, vil der også være pålagt kontogebyr. Det er desuden muligt at benytte sig af en online beregner på bankens hjemmeside, og her vil man kunne se, hvor meget det vil koste at låne et specifikt beløb til en bil.

Santander Consumer Bank tilbyder også lån til motorcykel og campingvogn. Hvis man ønsker at købe en campingvogn, og gerne vil låne pengene til den hos Santander Consumer Bank, så kan man på bankens hjemmeside se en liste over de forhandlere, som banken samarbejder med. Det samme er gældende, hvis der er et ønske om at købe en motorcykel.

Santander Consumer Bank tilbyder også to forskellige former for privatlån, og der er her tale om Privatlån og Privatlån Plus. Det er muligt at låne alt mellem 10.000 og 350.000 kr. hos banken. Når man ønsker at låne under 50.000 kr., kan man ansøge om et Privatlån, og hvis man ønsker at låne mere end 50.000 kr., er det en Privatlån Plus, der er aktuelt. Når man ønsker at optage et privatlån hos Santander Consumer Bank, vil det være muligt at få en ÅOP på helt ned til 5,32%, og etableringsomkostningerne vil være minimum 3% af lånebeløbet. ÅOP er dog også afhængig af, hvor mange penge der lånes. Derudover vil også være et månedligt kontogebyr, der skal betales, når pengene tilbagebetales. Når det drejer sig om  optagelsen af et privatlån, er der også en beregner på bankens hjemmeside, som kan anvendes til at beregne, hvor meget det vil koste at låne pengene.

Det er muligt at se alle gebyrer, renter og priser for alle lån på Santander Consumer Banks hjemmeside. Løbetiderne på de enkelte lån er desuden variable, og det betyder, at man som låntager selv kan være med til at bestemme, hvor lang en periode lånet skal tilbagebetales over. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på, at jo længere en tilbagebetalingsperiode, der ønskes, jo mere vil lånet komme til at koste.

Hvordan er låneprocessen hos Santander Consumer Bank?

Når man vælger at ansøge om et billån hos Santander Consumer Bank, tager det ikke mere end 5 minutter at ansøge om lånet, og man får tilmed svar med det samme. En ansøgning om billån hos Santander Consumer Bank er ikke bindende, og når man har ansøgt, modtager man et lånetilbud. Hvis man vælger at underskrive lånetilbudet, binder aftalen, men man har dog 14 dages fortrydelsesret.

Hvis man ønsker at købe en campingvogn eller motorcykel, er processen således, at man henvender sig til en forhandler, der samarbejder med Santander Consumer Bank, og ansøgningen vil her ske gennem forhandleren, når der er fundet frem til en specifik campingvogn eller motorcykel, som man ønsker at købe.

Når man ønsker at optage et privatlån hos Santander Consumer Bank, kan der også ansøges om dette online. Når der ansøges om lånet, skal den seneste lønseddel og den seneste årsopgørelse vedlægges. Man skal samtidig give samtykke til, at banken må indhente oplysninger hos SKAT. Når der er ansøgt om lånet, vurderer Santander Consumer Bank på baggrund om en kreditvurdering, om det er muligt at tilbyde lånet til ansøgeren. Hvis banken vurderer, at det ikke er muligt at tilbyde lånet, vil de se på, hvilke andre muligheder de så kan tilbyde.