Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Robotlån

TRUSTPILOT SCORE: 0 / 10

Hos Robotlån er det hurtigt, simpelt og nemt at låne penge, og man kan bruge pengene på lige præcis det, man har lyst til. Det kan eksempelvis være til en rejse, computer, cykel eller andre gode ting. Alting foregår digitalt, og det gør det nemt for den, der ønsker at låne penge. Hos Robotlån er der mulighed for at låne helt op til 75.000 kr. Robotlån udbyder låneprodukter, der er udbudt af Basisbank A/S – dog uden at være en del af Basisbank. Hos Robotlån har man mulighed for at låne penge med NemID.

Hvilke lån tilbyder Robotlån?

Hos Robotlån er der mulighed for et hurtigt lån hvor du kan låne alt mellem 3.000 og 75.000 kr. Det er helt op til låntageren selv, hvad pengene skal bruges på, og lånet kan have en løbetid på op til 72 måneder. Den årlige variable debitorrente ligger på 14,85 og 29,85 %, og jo mindre et lån er, jo større vil ÅOP være. Det samme er gældende, jo mindre løbetid lånet har. På Robotlåns hjemmeside findes en beregner, der kan klarlægge, hvad den månedlige ydelse vil være på et lån. Lån penge idag med hjælp fra deres beregner. Her skal blot indtastes lånebeløbet samt lånets løbetid. Når man har fundet det beløb, man ønsker at låne, og man samtidig har besluttet sig for, hvor lang løbetiden skal være, er det nemt at ansøge om lånet. Det eneste, det kræver, er NemID. Der vil desuden være stiftelsesomkostninger på 8 % forbundet med at optage et lån.

Når man har optaget et lån hos Robotlån, har man til hver en tid mulighed for at indfri lånet og dermed opsige aftalen som man kan med de fleste andre former for kviklån

Der er mulighed for at se alle renter og gebyrer på Robotlåns hjemmeside. Finansieringen af et lån hos Robotlån udbydes i samarbejde med Basisbank.

Hvordan er låneprocessen hos Robotlån?

Låneprocessen hos Robotlån foregår på den måde, at der online udfyldes en ansøgning. Hos Robotlån foregår behandlingen af låneansøgninger i 98 % alene maskinelt, og det betyder, at man kan forvente at få svar på sin ansøgning efter allerede 10 sekunder. Hvis en ansøgning derimod kræver manuel behandling, vil et svar på en låneansøgning komme inden for 15 minutter i åbningstiden, som i hverdage er mellem 8 og 21, og i weekenderne mellem 10 og 17. Hvis man får godkendt sin ansøgning om lån, skal låneaftalen efterfølgende underskrives med NemID. Pengene vil herefter blive sendt til ens bankkonto. Hos Robotlån skal der ikke stilles sikkerhed for det lån, der ansøges om.

For at ansøge om et lån hos Robotlån, skal man være over 18 år, og man må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Man skal desuden have fast arbejde, og man skal have en årlig indkomst på over 150.000 før skat. Hvis man får et afslag på sin ansøgning, begrundes den ikke. Det er nemmere at få bevilliget en ansøgning, hvis man er to samboende, som søger sammen.

Hvis man ønsker at komme i kontakt med Robotlån, kan de kontaktes via email. Der er også mulighed for at ringe til Basisbank med de spørgsmål, man har, og endelig kan man komme i kontakt med Robotlån via almindelig post.