Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Ringkøbing Landbobank

TRUSTPILOT SCORE: 0 / 10

Som navnet godt kan antyde, er Ringkøbing Landbobank en regionalbank, som blev startet i den vestjyske købstad, Ringkøbing. Senere ekspanderede banken til resten af Midt- og Vestjylland, og i dag kan du finde 33 afdelinger. Mange af disse ligger nu også i Nordjylland, men ellers er de stadig primært placeret i Midt- og Vestjylland. Du kan dog også finde nogle enkelte på Sjælland.

Ringkøbing Landbobank har stort fokus på deres kunder, og de følger i høj grad stadig de vestjyske værdier med troværdighed og ligefremhed mellem bankrådgivere og kunder. Hvis du vil optage et lån ved Ringkøbing Landbobank, vil de gerne, allerede inden du har fundet dit drømmehus eller lignende, gennemgå din økonomiske situation og undersøge, hvor mange penge du kan lån af dem. Dette er en god ordning, da det giver dig et overblik over, hvad dit budget egentlig er, inden du begynder din jagt på en ny bil eller et nyt hus. Dette overblik kan ellers være svært at få, hvis du selv skal prøve at regne det ud.

Så hvis du leder efter en bank, hvor du gerne vil have et godt samarbejde med din bankrådgiver, så kan Ringkøbing Landbobank være banken for dig.

Hvilke lån kan Ringkøbing Landbobank tilbyde?

Ringkøbing Landbobank tilbyder flere forskellige slags lån afhængig af, hvad du lige står og mangler penge til. Det klassiske boliglån er naturligvis en mulighed, og her tilbyder Ringkøbing Landbobank en såkaldt omvendt økonomiberegning. Ved en omvendt økonomiberegning skal du kontakte banken, inden du begynder at kigge på ejendomme, og så vil de udregne, hvor meget din økonomi kan holde til at investere i en bolig. Samtidig vil banken give dig et boligkøberbevis, og dette bevis sikre dig, at du kan låne de aftalte penge af banken, så du ved, at økonomien er på plads, inden du begynder at kigge på boliger. Derudover har du mange muligheder for forskellige boliglån, da Ringkøbing Landbobank tilbyder både realkredit- og almindelige banklån, samt lån med fast og variabel rente både med og uden loft. Der er altså mange muligheder, som din bankrådgiver vil præsentere for dig, så du kan være sikker på at få det bedst mulige lån. Og alt dette er allerede sikret igennem boligkøberbeviset, som du får, inden du overhovedet begynder at søge på boligmarkedet. Dette er en god ordning, så du er sikker på, at din økonomi ikke skrider på grund af boligkøb. Du skal derfor som kunde i Ringkøbing Landbobank virkelig overveje at tage denne ordning i brug, hvis du går og overvejer at købe ejendom.

Ved Ringkøbing Landbobank kan du også låne penge til bilkøb, og her har de igen en service, som tilbyder at gå igennem de økonomiske aspekter allerede, inden du skal ud og kigge på din nye drømmebil. Det kan være en god ide at tage et sådant møde med din bankrådgiver, inden du kigger på biler, så du ved, hvilken prisklasse du skal kigge i. Derudover tilbyder Ringkøbing Landbobank også at gennemgå et lånetilbud fra en forhandler, hvis du går og overvejer dette. Det kan være svært at få et godt overblik over lånetilbud ved en forhandler, fordi de ofte har en lav rentesats, hvilket ser attraktivt ud, men til gengæld er der ofte en del gebyrer forbundet til dette. Derfor tilbyder Ringkøbing Landbobank at gennemgå lånet og udregne ÅOP for forhandlerlånet. Dette kan være en rigtig god ide, så man ikke bliver fanget i et væld af udgifter.