Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Resurs Bank

TRUSTPILOT SCORE: 8.1 / 10

Resurs Bank har hovedsæde i Sverige, og banken blev grundlagt i 1977. Resurs Bank opererer i både Sverige, Norge, Danmark og Finland, og det er en af Nordens største nichebanker.

Hvilke typer lån tilbyder Resurs Bank?

Hos Resurs Bank er det muligt at optage privatlån til forskellige formål. Det er også muligt at optage lån til sundhedsmæssige formål.

Resurs Bank tilbyder privatlån startende fra 5.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Banken blander sig ikke i, hvad man som lånoptager ønsker at bruge pengene til. ÅOP og oprettelsesgebyrer vil variere alt efter, hvor mange penge der ønskes. Jo større et beløb, man ønsker at låne, jo mindre vil ÅOP være. ÅOP vil derfor være meget høj, når man har et ønske om at optage et lille lån.

Det er muligt at optage et billån hos Resurs Bank, og her sker det i samarbejde med en forhandler. For at få et billån hos Resurs Bank, skal man dermed finde en forhandler, der har samarbejde med banken. Det er så gennem forhandleren, at der ansøges om billån hos banken. Når der optages et billån hos en forhandler, der har et samarbejde med Resurs Bank, vil billånet være uden udbetaling.

Hos Resurs Bank er det også muligt at låne penge i sundhedsmæssigt regi. Det vil sige, at Resurs Bank tilbyder at låne penge, så det er muligt at få behandling i privat regi. Det kan eksempelvis være i tilfælde, hvor man går med tanker om at få ordnet noget på et privathospital. Det kan eksempelvis være i tilfælde, hvor der er brug for plastikkirurgi, øjenkirurgi, fertilitetsbehandling eller laserbehandling. Når der er et ønske om at låne penge til disse formål hos Resurs Bank, bliver der etableret en såkaldt Sundhedskonto.

Resurs Bank tilbyder også at låne penge til større tandbehandling, og her vil der være tale om et oprette en Kronekonto. Med en Kronekonto bliver det muligt at låne penge til alt, der vedrører tandbehandling. På denne måde sikrer Resurs Bank låntageren, at denne kan få råd til sunde tænder.

Hvordan er låneprocessen hos Resurs Bank?

Det er via bankens hjemmeside muligt at ansøge om det lån, man ønsker sig. Det er både en simpel og nem procedure. Når man ansøger om et lån, skal det angives, hvor meget man ønsker at låne, og man bliver derefter dirigeret til en side, hvor man skal udfylde andre oplysninger. Her skal blandt andet oplyses person- og boligforhold samt arbejde og indkomst. På denne side vil man også kunne se, hvad det månedlige afdrag kommer til at være, for det lån man ønsker sig.

Når man har ansøgt om et lån hos Resurs Bank, vil man modtage en lånebekræftelse inden for 15 minutter. Lånebeløbet vil efterfølgende bliver overført til lånoptagerens konto.

Når et privatlån optages og skal tilbagebetales til Resurs Bank, er der mulighed for at få individuelt skræddersyet, hvor lang løbetid lånet skal have. Når man ansøger om lån hos Resurs Bank, er det en individuel størrelse, og lånebeløb samt løbetid afhænger af den enkelte ansøgers situation.