Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Primalån

TRUSTPILOT SCORE: 0 / 10

Hos Primalån er det både nemt og sikkert at optage et lån. Hos Primalån er mulighed for at låne op til 75.000 kr., og man kan derfor låne penge til stort set alt det, man drømmer om. Hos Primalån er kunden i fokus, og de har et ønske om, at kunden får en god og sikker oplevelse. Primalån arbejder desuden hele tiden på at udvikle deres koncept. Primo december 2018 har Primalån indtil videre hjulpet knap 30.000 ansøgere med et lån. Primalån er et brand under Better Rates A/S, der er en erfaren låneudbyder i den finansielle sektor. Primalån har desuden et samarbejde med Basisbank, og det er i denne forbindelse Basisbank, som man låner pengene hos, når man optager et lån gennem Primalån.

Hvilke lån tilbyder Primalån?

Hos Primalån er det muligt at optage et forbrugslån, som kan bruges til det, man ønsker. Det kan være til både rejser, tøj, computer eller andre ting, der forsøder tilværelsen. Når man ansøger om et lån gennem Primalån, skal man ikke oplyse, hvad det er, man ønsker at bruge pengene på. Det giver både frihed og fleksibilitet til den, der ønsker at låne penge. Et lån gennem Primalån vil have en lav rente og en god månedlig ydelse.

På Primalåns hjemmeside findes en online beregner, og her er det muligt at angive, hvor mange penge man ønsker at låne, og hvor lang tid man forestiller sig, at løbetiden på lånet skal være. Hos Primalån er det muligt at låne alt mellem 7.000 og 75.000 kr., og et lån kan have en løbetid på alt mellem 12 og 72 måneder. Som låneansøger er det muligt helt selv at vælge disse to parametre, og det giver stor fleksibilitet. Det er dog en god idé at tænke sig om, inden man vælger både lånebeløb og løbetid. Når man har fundet frem til det lånebeløb og den passende løbetid, vil man få oplyst den månedlige ydelse, som dog er vejledende, da den afhænger af en kreditvurdering. Den månedlige ydelse vil derfor blive oplyst i et interval. Herefter er det blot at ansøge om det lån, man ønsker.

Hvordan er låneprocessen hos Primalån?

Når man ansøger om et lån hos Primalån, må man som ansøger ikke være registreret i hverken RKI eller Debitorregistret. Man skal desuden være fyldt 21 år, når man ansøger om et lån, og man skal have en fast adresse i Danmark. Man skal desuden have en årlig indtægt på minimum 150.000 kr. før skat. Når der ansøges om et lån gennem Primalån, skal der ikke stilles sikkerhed for lånet. En ansøgning om lån gennem Primalån kræver desuden NemId. Det tager cirka tre minutter at udfylde en låneansøgning gennem Primalån.

Når man ansøger om et lån hos Primalån vil man i de fleste tilfælde få svar med det samme. Hvis en ansøgning kræver manuel behandling, vil der dog gå op til en time, før ansøgningen er godkendt. Hvis man bliver godkendt til et lån, vil man desuden allerede have pengene på sin konto samme dag eller senest dagen efter.

En forudsætning for et lån hos Primalån vil være, at man bliver kreditgodkendt. Alle låneansøgere gennemgår en individuel kreditvurdering. Hvis man bliver godkendt til et lån, får man fremsendt en låneaftale med den endelige rente og lånebetingelser, og hvis man underskriver lånet, vil man pengene blive udbetalt med det samme. Der vil til hver en tid være 14 dages fortrydelsesret, når et lån er underskrevet.

Det er værd at huske, at det er uforpligtende at ansøge om et lån hos Primalån.