Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Plutus

TRUSTPILOT SCORE: 0 / 10

Hos Plutus er det både nemt, hurtigt og sikkert at låne penge. Plutus giver privatpersoner mulighed for at låne helt op til 75.000 kr., og man kan bruge pengene på lige det, man vil. Det tager ikke mere end et par minutter at ansøge om et lån, og lånet kan tilmed optages til en fair rente. Plutus er godkendt af e-mærket, og når man optager et lån hos Plutus, kan man få indfriet sine drømme. Plutus gør det både sikkert og bekvemt for den, der ønsker at låne penge. Det er både gratis og uforpligtende at ansøge om et lån hos Plutus, man får svar med det samme, og pengene bliver udbetalt hurtigt. Plutus anbefaler, at man ikke låner flere penge, end man har brug for. Plutus hører til i det indre København.

Hvilke lån tilbyder Plutus?

Hos Plutus er det muligt at ansøge om et forbrugslån i størrelsen 3.000 – 75.000 kr. Man kan bruge pengene på det, man ønsker sig, og det kan være på en bil, en rejse, et bryllup, en shoppetur eller blot til at forsøde tilværelsen. Lånet kan naturligvis også bruges, hvis man i en periode får uforudsete omkostninger.

På Plutus’ hjemmeside findes ingen låneberegner, da lånenene tilbydes af samarbejdspartnere, men der er angivet et enkelt eksempel på et lån. Ved et lån på 40.000 kr. med en løbetid på 5 år vil debitorrenten ligge på 20,2 %, mens ÅOP vil være på 26,4 %.

De endelige renter, gebyrer samt månedlig ydelse vil blive angivet, når man får tilbudt et lån hos en af Plutus’ samarbejdspartnere.

Hvordan er låneprocessen hos Plutus?

Det er helt uforpligtende at ansøge om et lån hos Plutus. Lån tilbydes via Plutus’ samarbejdspartnere, og hvis disse samarbejdspartnere ikke kan godkende en låneansøgning, har det ikke kostet låneansøgeren en krone. Det er 100 % sikkert at ansøge om et lån hos Plutus, da de anvender den nyeste teknologi, og det betyder, at al information bliver krypteret og behandlet fortroligt. Enhver ansøgning bliver vurderet på baggrund af en individuel kreditvurdering.

Plutus har gjort det simpelt og lige til at ansøge om et lån. De lægger nemlig vægt på, at det ikke skal være svært. Man kan ansøge om et lån på computeren eller mobilen, og det eneste, man skal gøre, er at udfylde en låneformular. Det tager ca. 3-5 minutter at ansøge om et lån hos Plutus.

Hvis man ønsker at låne penge hos Plutus, og ansøger om et lån under 20.000 kr., kræver det ikke hverken lønsedler eller nogen former for dokumentation. Det gør det til gengæld, hvis man gerne vil optage et lån på over 20.000 kr. Dokumentationen skal indsendes pr. almindelig post. Her tilbyder Plutus at betale portoen, og det kan ske på den måde, at man kan bede om at tilsendt en returkuvert.

Plutus stiller sig ret til at vurdere den enkeltes økonomi, og det gøres på baggrund af de informationer, der indsendes. På baggrund af dette tager Plutus stilling til, om det er muligt at tilbyde et lån.

Når en ansøgning eventuelt er blevet godkendt, kan man nemt selv godkende låneaftalen online med sit NemID.

Hvis man har spørgsmål til Plutus, kan man ringe dagligt mellem 9 og 17. Man har desuden mulighed for at sende en mail til Plutus med de spørgsmål, man har, og man kan her forvente et hurtigt svar.

Ethvert lån, der er optaget gennem Plutus, vil have en fortrydelsesret på 14 dage.