Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Nykredit Bank

TRUSTPILOT SCORE: 0 / 10

Nykredit Bank er en af de to største elementer af Nykredit sammen med realkredit. Derudover har Nykredit også aktiviteter indenfor leasing, forsikring, ejendomsmægling og pension. Nykredit har i dag hovedsæde i København og har siden 2013 haft Michael Rasmussen som administrerende direktør.

Lån hos Nykredit Bank

Du kan låne til både bil, bolig og andet hos Nykredit. Der findes forskellige lånetyper – blandt andet ejer Nykredit Lunarway, som kan tilbyde dig en kassekredit.

På Nykredits hjemmeside er der dog ikke en entydig oversigt over dine lånemuligheder på samme måde, som der er hos andre banker, ud over til lån af bolig, hvor Nykredit har 4 forskellige lånetyper, de anbefaler, alt efter hvad der passer til dit behov. I stedet opfordrer Nykredit Bank til at kontakte dem eller en af deres rådgivere til en snak om dine ønsker i forhold til at optage et lån.

Dog findes der på hjemmesiden diverse låneberegnere, hvor du kan beregne, hvor meget du kan låne til blandt andet bolig og bil, da disse to grupper hører til blandt de mest belånte områder. Derudover er der en låneberegner til hvis du ønsker at låne i din bolig, som du allerede ejer. Dette er en funktion, som ikke mange andre banker tilbyder på deres hjemmeside, og hvor Nykredit altså differentierer sig.

Derudover findes der en lang række artikler tilhørende forskellige emner, som kan være med til at guide og vejlede dig til at optage det rette lån. Herunder ligger mest fordelagtige lånetyper til henholdsvis ejerbolig og andelsbolig, og hvad du ellers skal være opmærksom på, når du skal købe en ny bolig. På samme måde kan du på hjemmesiden blive guidet og få hjælp til køb af bil eller andre udgiftsrige køb og udfordringer, du kan få gennem livet.

Ung Lån

Hvis du er ung, kan du hos Nykredit få et særligt fordelagtigt lånetilbud, ligesom du kan hos mange andre banker. Dog går grænsen hos de fleste banker på omkring 30 år, mens den hos Nykredit strækker sig op til 35 år, hvilket kan gøre en forskel for dig, der ellers plejer at ligge på grænsen.

Med Ung Lån får du ekstra gode rentevilkår og afdrag på et bestemt beløb hver måned i en aftalt årrække, så der er stabilitet for dig. Derudover er der en udførlig oversigt over priserne og vilkårene for Ung Lån samt en oversigt over de aktuelle rentesatser – både for Ung Lån, men også for andre lån som forskellige slags boliglån samt billån.

Låneprocessen hos Nykredit

Som sagt kræver det kontakt til Nykredit Bank for at kunne ansøge om et lån, og dette skyldes, at de ønsker at finde det helt rette lån til dig, som både er billigst og bedst – i stedet for at du selv skal rode dig ud i at undersøge de forskellige muligheder med risiko for at gå tabt i dette og efterfølgende ansøge om det første, du finder. På den måde sikrer du dig, at du ender med det mest fordelagtige lån for dig, og at du har alle vilkår og betingelser på plads, før du låner, så disse ikke kan ende med at komme som ubehagelige overraskelser, efter du har lånt.