Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

NUPP

TRUSTPILOT SCORE: 9.3 / 10

Hos NUPP er det muligt at låne op til 6.000 kr. Det betyder, at lånet er ideelt at optage, når man har kun har brug for et par tusinde kroner. NUPP tilbyder rentefrit lån de første 60 dage af lånets løbetid. Når man ansøger om et lån hos NUPP, får man svar med det samme, og man kan bruge penge, som man vil. NUPP blander sig nemlig ikke i, hvad pengene bruges på. NUPP garanterer en hurtig og fortrolig behandling af allelåneansøgninger og  garanterer, at der ikke stilles nogen former for upassende spørgsmål.  NUPP hører til på Teghlholmen i København og er låneformidler for Basisbank, som lånet tilbydes gennem.

Hvilke lån tilbyder NUPP?

Når man vælger at ansøge om et lån hos NUPP, er der mulighed for at låne alt mellem 1.000 og 6.000 kr. Det betyder, at NUPP er et lån, der er ideelt at optage til mindre anskaffelser. Det kan eksempelvis være til tøj, en rejse eller en ny cykel. Lånet kan dog også bruges til andre uforudsete udgifter, eller blot til hvis man mangler lidt ekstra i hverdagen Løbetiden kan ligge på 12, 24 eller 36 måneder, og når man optager et lån, kan man få de første 60 dage helt uden at skulle betale renter. Det betyder, at de 60 dage med rentefri afbetaling lægges oven i løbetiden. Det vil altså sige, at hvis tilbagebetalingstiden for et lån er 12 måneder, vil den samlede tilbagebetalingstid ligge på 14 måneder. Den årlige debitorrente ligger hos NUPP på 34,95 %. På NUPPS hjemmeside findes en låneberegner, som låneansøgningen tager udgangspunkt i. Her er det muligt at angive det beløb, man ønsker at låne, samt den tilhørende løbetid,  og man vil så her kunne få oplyst, hvad den månedlige ydelse ligger på. Låneberegneren giver også mulighed for, at man kan se ÅOP og det samlede beløb, der skal betales tilbage, mens det også er muligt at se, hvad de samlede kreditomkostninger for lånet vil være. Man skal her være opmærksom på, at beregningerne er vejledende, og at den endelig rente og de endelige omkostninger bliver oplyst, når en eventuel aftale om lån indgås.

På NUPP’s hjemmeside findes desuden en rente- og prisoversigt, ligesom det også er muligt at tilgå en liste med betalingstabeller.

Hvordan er låneprocessen hos NUPP?

For at ansøge om et lån gennem NUPP, skal man være over 19 år. Man skal desuden have fast bopæl i Danmark, og man må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret. Det er desuden et ufravigeligt krav for at optage et lån hos NUPP, at man har en fast indtægt.

Når man udfylder en lånansøgning på NUPP’s hjemmeside, skal man oplyse sit CPR-nummer og kontonummer, og man skal desuden bruge NemID til at underskrive ansøgningen med. Når ansøgningen er indsendt, får man svar allerede efter få sekunder. Hvis man ansøger om et lån i NUPP’s åbningstid, og efterfølgende får det godkendt, kan man få pengene udbetalt allerede 30 minutter efter, at man har underskrevet låneaftalen.

Det er værd at være opmærksom på, at der ingen garanti for, at man som låneansøger får godkendt et lån hos NUPP. Enhver låneansøgning vil blive gennemgået en individuel kreditvurdering, som danner grundlag for, om et lån kan tilbydes.

Når man har indgået en aftale om et lån hos NUPP, vil der være en fortrydelsesret på 14 dage.

Hvis man har spørgsmål til NUPP omkring nye eller eksisterende lån, kan man dagligt ringe til kundeservice mellem 9 og 20. Det er desuden muligt at ringe i weekenderne mellem 11 og 16. Man kan til hver en tid også vælge at sende en mail til NUPP med de spørgsmål, man end måtte have, og man kan i den forbindelse forvente at få et svar hurtigt.