Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Nordisk Lån

TRUSTPILOT SCORE: 4.1 / 10

Nordisk Lån er nye og attraktive lån. Hos Nordisk Lån har man mulighed for at låne helt op til 75.000 kr. Nordisk lån er en af de mest erfarne låneformidlere i låneindustrien og samarbejder med Basisbank, som er en af de mest etablerede banker i Danmark. Når man optager et lån hos Nordisk Lån, er det derfor Basisbank, der låner pengene ud til en. Hos Nordisk Lån er kunden i fokus, og det er både nemt og enkelt at ansøge om et lån. Nordisk Lån tilstræber sig at give kunden svar på låneansøgningen allerede efter kort tid, og pengene vil være udbetalt næste dag. Nordisk Lån ønsker at give kunden mulighed for at gøre sine drømme til virkelighed. Midt 2020 har har Nordisk Lån indtil videre hjulpet over 80.000 danskere med et lån. Nordisk Lån hører til på Teglholmen i København

Hvilke lån tilbyder Nordisk Lån?

Hos Nordisk Lån er det muligt at ansøge om et forbrugslån, og man har mulighed for at ansøge om at låne alt mellem 7.000 og 75.000 kr. Det betyder, at man kan låne til mange tænkelige formål, og det er helt op til en selv, hvad man ønsker at bruge pengene til. Når man ansøger om et lån hos Nordisk Lån, skal man nemlig ikke oplyse, hvad pengene skal bruges til. Det sikrer stor frihed og privatliv til den, der ansøger om et lån. På Nordisk Låns hjemmeside findes en låneberegner, og her kan man indtaste det beløb, man ønsker at låne, og man kan desuden indtaste, hvor lang man ønsker, løbetiden skal være. Inden man ansøger om et lån uanset om det er et kvik lån eller en anden form for billig lån, er det en god idé forinden at have fundet ud af, hvad den optimale løbetid vil være i forhold til ens privatøkonomi og budget. Når man har indtastet lånebeløb og løbetid, vil man kunne se, hvad den estimerede månedlige ydelse vil være på. Det skal dog her bemærkes, at den kun er vejledende, og at den præcise ydelse vil blive fastlagt, når en ansøgning om lån er blevet godkendt. Herefter kan man trykke på knappen Start din ansøgning her, og så skal man blot indtaste de oplysninger, der er krævet, for at ansøge om det specifikke lån. Meget nemmere bliver det ikke.

På Nordisk Låns hjemmeside er der mulighed for at hente rente- og prisoversigt samt betalingstabeller. Der er også mulighed for at læse nærmere om lånebestemmelserne.

Hvordan er låneprocessen hos Nordisk Lån?

For at kunne ansøge om et lån hos Nordisk Lån, skal man være over 18 år. Man skal desuden have et fast arbejde, og man skal have en årlig indtægt på minimum 150.000 kr. før skat. Man skal desuden have en fast bopæl i Danmark, og man må ikke være dårlig betaler og registreret i hverken RKI eller Debitor Registret. Når man ansøger om et lån hos Nordisk Lån, skal man bruge NemId. En ansøgning udfyldes nemt online, og hvis man ansøger i Nordisk Låns åbningstid, vil man få svar allerede inden for 15 minutter. Nordisk Lån har åbent i hverdagene mellem 9 og 16, og lørdage mellem 9 og 12. Hvis man bliver godkendt til et lån, vil man have pengene på sin konto seneste dagen efter, at ansøgningen om lån er godkendt.  Om søndagen holder Nordisk Lån lukket, så hvis man ansøger om et lån her, vil ansøgningen først blive behandlet om mandagen.

Det er værd at bemærke, at det hos Nordisk Lån er 100 % uforpligtende at ansøge om et lån, og man har desuden 14 dages fortrydelsesret, når man har underskrevet en aftale om lån. Det er dog her vigtigt at huske, at når man ansøger om et lån hos Nordisk Lån, er man ikke garanteret at få dette lån. Enhver låneansøgning vil hos Nordisk Lån gennemgå en individuel kreditvurdering.

Hvis man ønsker at komme i kontakt med Nordisk Lån, kan man ringe til kundeservice i åbningstiden, og man kan til hver en tid vælge at sende dem en mail. På Nordisk Låns hjemmeside findes også en kategori med spørgsmål og svar, hvor det er muligt at finde svar på de mest gængse spørgsmål i forbindelse med det at optage et lån hos Nordisk Lån.