Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Nordiclån

TRUSTPILOT SCORE: 4.1 / 10

Nordiclån sætter en ære i at gøre det at låne penge både nemt og trygt. Hos Nordiclån er der mulighed for at låne penge på den måde, som det passer lånoptageren bedst. Hos Nordiclån går der ikke lang tid, før man får svar på sin låneansøgning, og det betyder, at man hurtigt kan få pengene på sin konto. Hos Nordiclån får man nemlig pengene senest dagen efter, at man har ansøgt om et lån, såfremt man bliver godkendt til det. Hvis man ønsker at undersøge mulighederne for at optage et lån, er det helt uforpligtende at sende en ansøgning til Nordiclån. Nordiclån opererer i samarbejde med 3C Retail, som hører hjemme i Odense.

Hvilke lån tilbyder Nordiclån?

Hos Nordiclån er der mulighed for at låne helt op til 50.000 kr., og det mindste beløb, der kan lånes, er 10.000 kr. Et lån kan desuden have en løbetid på mellem 12 og 80 måneder. Hvis man har mulighed for at betale lånet ud før tid, er det altid muligt, og det koster ikke ekstra. Lån penge hurtigt hos Nordiclån med NemID. Uanset hvor stort et beløb, der lånes, tilbyder Nordcislån en fast, lav rente og en fast månedlig ydelse. Når man optager et lån hos Nordiclån, vil man derfor altid kende den faste, månedlige ydelse, og det kan der være mange fordele ved. På Nordiclåns hjemmeside er der desuden mulighed for at regne på, hvad den månedlige ydelse for et lån vil være, og her skal blot vælges, hvor stort et beløb, man ønsker at låne, og hvor lang tid løbetiden skal være. Den faste, årlige debitorrente ligger hos Nordiclån mellem 8,73 – 26,08 %.

Hvordan er låneprocessen hos Nordiclån?

Som låneansøger hos Nordiclån kan du tage et lån som 18 årig, og man må ikke være registreret i hverken RKI eller debitorregistret.

Når der ansøges om et lån hos Nordiclån, tager det udgangspunkt i en individuel kreditvurdering. Ved denne kreditvurdering fastlægger Nordiclån den præcise rente og lånebeløb, og når man er blevet godkendt til et lån, fremgår både renten og beløbet af låneaftalen. Når man ansøger om et lån, er det vigtigt for Nordiclån, at man har en stabil og sund økonomi, og det er noget, der bliver taget højde for, når en ansøgning vurderes.

Når man er klar til at ansøge om et lån gennem Nordiclån, går det hurtigt. Det er nemt og sikkert at udfylde en ansøgning på nettet, og den skal underskrives med NemID. Hvis ansøgningen sendes i Nordiclåns åbningstid, som er mellem 8 og 22, vil man få et svar på ansøgningen inden for en time. Hvis man bliver godkendt til et lån, vil man have pengene samme dag eller senest dagen efter, at man underskriver låneaftalen. Hos Nordiclån skal der ikke stilles sikkerhed for lånet.

Når man har underskrevet en låneaftale hos Nordiclån, har man desuden 14 dages fortrydelsesret.

Hvis man har tvivl eller spørgsmål i forhold til det at optage et lån hos Nordiclån, kan man dagligt mellem 8 og 22 ringe til kundeservice. Det er også muligt at sende en mail, såfremt man ønsker det.