Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Nordfyns Bank

TRUSTPILOT SCORE: 3.9 / 10

Nordfyns Bank er en lokalbank, der, som navnet antyder, hører til i Nordfyn. Banken har 8 afdelinger, og de er alle placeret i Nordfyn og i Odense. Nordfyns hovedsæde er placeret i Bogense. Banken blev grundlagt i 1897, og den gik dengang under navnet Bogense Bank. Nordfyns banker er rettet mod både private- og erhvervsmæssige kunder. Nordfyns Bank motiveres af at give kunderne den bedste rådgivning. Banken er behjælpelig, når både drømme og behov skal realiseres.

Hvilke lån tilbyder Nordfyns Bank?

Hos Nordfyns Bank er der mulighed for at optage forskellige former for lån, og der er her blandt andet tale om lån til bil, bolig samt forskellige former for privatlån. Nordfyns Bank låner også penge ud til unge mennesker. Uanset hvilket lån, man er på udkig efter, tilbyder Nordfyns lån med attraktive renter.

Nordfyns Bank tilbyder at hjælpe kunderne med overblikket, når det drejer sig om køb af bolig. Da ethvert køb af bolig hos Nordfyns Bank er individuelt, vil et lån også blive sammensat helt individuelt. Det betyder, at der ikke er mulighed for at slå op i en facitliste, men at et lån sammensættes i samarbejde med en rådgiver. Hvis man ønsker at købe bolig gennem Nordfyns Bank, er der et krav om, at man selv skal kunne lægge 5 % i udbetaling. Når det drejer sig om boliglån, har Nordfyns Bank et samarbejde med Totalkredit, og det sikrer, at det rigtige realkreditlån til den rigtige pris kan tilbydes. Hvis man ønsker at regne på et realkreditlån, henviser Nordfyns Bank til Totalkredits hjemmeside, hvor der findes forskellige låneberegnere. Hvis man i forbindelse med køb af bolig ønsker at optage et almindeligt boliglån hos Nordfyns Bank, vil renten for et prioritetslån være startende ved 2,25 %.

Hvis man ønsker at købe en bil, og gerne vil låne pengene gennem Nordfyns Bank, er dette også muligt. Der er mulighed for at låne penge til både ny og brugt bil. Renten på et billån er startende ved 5 %.

Hvis man har ønsker om at optage et helt almindeligt forbrugslån, som man kan bruge til det, man vil, tilbyder Nordfyns Bank et sådan lån til en rente, der ligger mellem 5,09 og 12 %. Hvis man i stedet gerne vil have en kassekredit, er det også muligt, og der er her mulighed for at få en kredit på op til 50.000 kr. Kassekreditten har en rente på mellem 5,09 og 13 %. Hvis man har en ungdomskonto i banken, er der ligeledes mulighed for at få en kassekredit på op til 50.000 kr. En kassekredit, der er tilknyttet en ungdomskonto, vil have en rente på 7,71 %.

Uanset hvilket lån, man som privatperson ønsker at optage, kan man finde de vejledende priser og gebyrer på Nordfyns Banks hjemmeside. På de fleste af de lån, som Nordfyns Bank tilbyder, er der desuden mulighed for at springe ydelsen på lånet over i et par måneder. Det er noget, man som kunde nemt og simpelt kan ordne via netbank.

Hvis man driver egen virksomhed, eller man eksempelvis drømmer om at blive iværksætter, er der hos Nordfyns Bank også flere muligheder for at låne penge. I disse tilfælde skal der tages kontakt til banken for at høre om de muligheder, der er.

Hvordan er låneprocessen hos Nordfyns Bank?

Hvis man har et ønske om at låne penge hos Nordfyns Bank, eller blot tale om de muligheder, der er, anbefales det, at man aftaler et møde med en rådgiver i banken. Det er i den forbindelse bedst at vælge den afdeling, der ligger tættest på, hvor man bor. Et møde er altid gratis, og det er samtidig helt uforpligtende. Et møde kan aftales enten pr. telefon eller via mail, og det er også muligt at møde op i banken for at aftale et møde. Når man har et ønske om et møde med Nordfyns Bank med henblik på et eventuelt lån, behøver man ikke allerede være kunde i banken. Det er værd at vide, at det at optage et lån er en individuel sag, og Nordfyns Bank kan derfor ikke garantere, at det er muligt at låne penge. Ethvert lån vil tage udgangspunkt i den enkeltes økonomiske forhold. Hvis man har generelle spørgsmål til banken eller dens betingelser, kan man dog til hver en tid vælge at ringe helt uforpligtende til banken i dens åbningstid.