Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Nordea

TRUSTPILOT SCORE: 6.6 / 10

Nordea har rødder tilbage helt til år 1820, og det er dermed en bank, der har hjulpet med at realisere drømme i mere end 200 år. Nordea blev grundlagt i 1998 på baggrund af en fusion mellem flere banker, og i 2000 indgik den danske bank Unibank i fusionen. Nordeas hovedsæde er placeret i Helsinki, mens Nordea Bank Danmarks hovedsæde ligger i København. I Danmark har banken filialer i både Jylland, på Fyn og på Sjælland. Nordea er blandt de største banker i Danmark. Nordea er en bank, der henvender sig både til private og til erhverv.

Hvilke lån tilbyder Nordea?

Hvis man ønsker at optage et lån, er der mange muligheder i Nordea. Hos Nordea er det nemlig muligt at låne penge til det, man står og mangler. Det vil sige, at det blandt andet er muligt at låne penge til bolig, bil og andre private anliggender.

Hvis man ønsker at optage et boliglån hos Nordea, er der mange forskellige muligheder. Man kan både optage et lån til en almindelig ejerbolig, en fritidsbolig, et sommerhus eller en andelsbolig. Der er også mulighed for at optage et lån, hvis der er et ønske om at foretage et forældrekøb. Nordea hjælper med alle de faser, der er, i forbindelse med et boligkøb. Det er også muligt at låne penge, hvis man ønsker at forberede sin nuværende bolig. Hos Nordea er det muligt at optage boliglån med både fast og variable rente, og man har selv indflydelse på, hvor lang lånets løbetid skal være. Når et boliglån optages, har man også mulighed for at bestemme, om der skal være afdragsfrie perioder. Når man ønsker at få et lån til køb af bolig gennem Nordea, kan det bestå af både et realkreditlån og et banklån. Banklånet bruges til at dække de udgifter, som det ikke er muligt med realkreditlånet. Et realkreditlån kan, ud over til et boligkøb, anvendes til at lave forbedringer i en allerede eksisterende bolig. Når man optager et realkreditlån gennem Nordea, kan det bestå af et obligationslån med fast rente, et rentetilpasningslån eller et lån med kort rente. En banklån i forbindelse med køb af bolig kan hos Nordea eksempelvis være et prioritetslån. Nordea tilbyder også andre lånemuligheder, og de er alle præsenteret på bankens hjemmeside.

Hos Nordea er der også mulighed for at låne penge til en bil. Når det drejer sig optagelsen af et billån, kan det både være til en ny og brugt bil. Hvis man hos Nordea låner penge til en ny bil, skal lånet tilbagebetales over 8 år. Udlånsrenten vil være på 3,49 %, og man skal også betale etableringsomkostninger for at optage lånet. Når man ønsker at købe en bil, og gerne vil låne pengene hos Nordea, skal man selv lægge 20 % i udbetaling, og der skal stilles sikkerhed for lånet. Når man ansøger om at låne penge til en bil hos Nordea, er der mulighed for at få et lånebevis inden for 24 timer.

Når man har et ønske om at optage et privatlån, som andre steder kaldes for et forbrugslån, er det på Nordea hjemmeside muligt at benytte sig af en online beregner. Denne beregner kan bruges til at finde ud af, hvor meget der skal betales i månedlig ydelse, når lånet optages. Det er muligt at ansøge om et privatlån mellem 10.000 og 100.000 kr., og lånet kan have en løbetid på alt mellem 12 og 60 måneder. Når man har beregnet sig frem til det lån, man ønsker, kan man efterfølgende ansøge om lånet online. Det er både simpelt og nemt at gøre. Det er dog værd at vide, at beregningen er vejledende, og at den enkelte kundes forretningsomfang i Nordea har betydning for både rentens størrelse og lånets løbetid. Hos Nordea er der desuden rig mulighed for at få en kassekredit tilknyttet sin lønkonto.

Nordea tilbyder også både forbrugslån, kassekreditter og andre attraktive muligheder til unge mennesker under 28 år. Alle lånemuligheder er tilknyttet en lav rente.

Hos Nordea er det også muligt at omlægge allerede eksisterende lån.

På Nordeas hjemmeside er der desuden mulighed for at finde vejledender priser på alle lån.

Hvordan er låneprocessen hos Nordea?

Nordeas rådgivere står klar til at hjælpe, når man gerne vil ud at låne penge, og det er uanset, hvilket formål pengene skal bruges til. Man kan komme i kontakt med Nordea via en online chat, og der er også mulighed for at ringe til banken, lige såvel som at man kan sende en mail til dem. Der er også rig mulighed for at få svar på de spørgsmål, man har, ved at møde personligt op i en filial i nærheden af, hvor man bor. Under et personligt møde vil banken være behjælpelig med at finde frem til et attraktivt lån, der passer til den enkeltes behov og økonomi.

Når man har brug for mere fleksibilitet i budgettet, er det hos Nordea muligt online at ansøge om et lån. I mange tilfælde er der mulighed for at få udbetalt lånet i løbet af få minutter, og hvis Nordea har brug for flere oplysninger fra låneansøgeren omkring denns økonomi, inden et eventuelt lån kan udbetales, vil der gå maks 24 timer på hverdage, inden man har et svar.

Der er mulighed for at tage kontakt til Nordea døgnet rundt med de spørgsmål, man end måtte have – også til de forskellige lånemuligheder, som banken tilbyder.