Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

NordCredit

TRUSTPILOT SCORE: 5.4 / 10

NordCredit er en online kreditudbyder fra Danmark, som giver kreditmuligheder til privatpersoner. NordCredit er en del af det finske selskab Lainasto Qy, og gennem NordCredit tilbydes en gennemtestet service, hvor der lægges vægt på pålidelighed, hurtighed og overskuelighed. NordCredits kreditprodukt er et af de mest overskuelige kreditprodukter i Danmark. NordCredit tilbyder både faste priser og faste afdrag. NordCredit tilbyder kredit på op til 15.000 kr. Når man har ansøgt om en kredit hos NordCredit, kan man få udbetalt præcis det beløb af kreditten, som det passer en. Det sikrer, at man har frihed til selv at planlægge. NordCredit sikrer hurtig udbetaling og en lav ydelse. En kredit hos NordCredit sikrer luft i budgettet og retten til selv at bestemme.

Hvilke lån tilbyder NordCredit?

Hos NordCredit er det muligt at ansøge om en kredit på mellem 500 og 15.000 kr. i form af et hurtig lån. På NordCredits hjemmeside findes på forsiden eksempler på, hvad det vil koste at optage en kredit i form af et kviklån på henholdsvis 5.000, 10.000 og 15.000 kr.  Hvis man eksempelvis ansøger om en kredit på 5.000 kr., vil den skulle betales tilbage over 12 afdrag, og den maksimale månedlige ydelse vil ligge på 656,02 kr. Man vil for alle tre låneeksempler også kunne se, hvad det totale tilbagebetalingsbeløb vil ligge på, og man vil også få oplyst de samlede kreditomkostninger samt den faste debitorrente og ÅOP.

Hos NordCredit betaler man kun for den del af kreditten, som der udbetales til ens bankkonto. Når man ønsker at få udbetalt et beløb fra sin kredit, skal man betale et udbetalingsgebyr. Dette gebyr ligger på 10 % af det beløb, der udbetales. Når først man har trukket penge ud til sin bankkonto, betaler man månedligt 20 % af den brugte kredit. Herudover betales der også en månedlig rente, der ligger på 6 %. Minimumsbetalingen på et lån optaget hos NordicCredit ligger på 500 kr., og når man har optaget et lån, kan den månedlige tilbagebetaling ikke være mere end 2.000 kr.

Man kan når som helst indfri sit lån hos Nordic Credit uden omkostninger.

Hvordan er låneprocessen hos NordCredit?

For at ansøge om et lån hos NordCredit, skal man oprette en bruger på hjemmesiden. Det tager kun et par minutter at oprette en profil hos NordCredit. Man skal være mindst 21 år, og derudover skal man bruge sit kontonummer og NemId. Man må ikke være registreret som dårlig betaler i hverken RKI eller Debitor Registret, når man ansøger om et lån hos NordCredit. Når ansøgningen er oprettet, skal den underskrives med NemId.

NordCredit tilbyder lån til kunder med en sund økonomi, og enhver ansøgning om kredit vil derfor gennemgå en individuel kreditvurdering. Derfor kan man forvente, at der er mulighed for at få et afslag på en ansøgning om kredit hos NordCredit.

Når en ansøgning er oprettet og godkendt, vil man have en kredit på sin profil, som man kan hæve penge fra. Denne kredit svarer til det beløb, man har ansøgt om at låne. Ofte vil det være således, at man allerede kan have pengene på sin egen konto samme dag, som man ansøger om et lån. I visse tilfælde kan der dog gå én dag, før man har pengene på sin bankkonto.

Hvis man har fået godkendt en ansøgning om kredit hos NordCredit, har man 14 dages fortrydelsesret.

Hvis man har spørgsmål til NordCredit, kan man i hverdagene ringe til kundeservice mellem 9 og 16. Man kan til hver en tid også sende en mail til NordCredit med de spørgsmål, man har, og man kan også her forvente at få et hurtigt svar.