Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

NetCredit

TRUSTPILOT SCORE: 5.2 / 10

OBS: NetCredit er ikke længere til rådighed på det danske marked. Du bør overveje en af vores andre udbydere HER

Hos NetCredit er det muligt at få et lån i løbet af 15 minutter. Det er tilmed muligt at få et rentefrit lån, når man vælger at låne op til 4.000 kr. NetCredit tilbyder privatpersoner at optage et forbrugslån, og det er både nemt og hurtigt at låne penge. Pengene kan bruges til det, man ønsker, og det er uanset om det er nyt tøj, en computer, en rejse eller andre spændende ting. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når man låner penge hos NetCredit, og lånet kan tilmed optages, når eller hvis man i en periode har nogle uforudsete udgifter. NetCredit hører til i København.

Hvilke lån tilbyder NetCredit?

Hos NetCredit er det muligt at låne helt op til 10.000 kr. Første gang, man låner penge hos NetCredit, er det maksimalt muligt at låne 4.000 kr., og de kan tilmed lånes gratis. Man kan nemlig få en rentefriperiode på 30 dage. Når man har vist, at man er god til at betale sine lån tilbage, kan man efterfølgende få lov at låne penge igen og hæve beløbet med 1.500 kr. Dette er muligt, hver gang et lån er optaget og tilbagebetalt. Når man ansøger om et lån hos NetCredit, har det betydning, om man tidligere har lånt penge hos dem. Jo flere gange, man tidligere har lånt og tilbagebetalt beløbet, jo flere penge vil man have mulighed for at låne. Når man fem gange har lånt penge hos NetCredit, og betalt disse tilbage, vil man have mulighed for at låne 10.000 kr.

Når man optager et lån hos NetCredit, vil der være tale om et såkaldt kviklån, og det betyder, at man skal være i stand til at betale pengene tilbage i løbet af kort tid. Det betyder, at et lån skal betales tilbage i løbet af 5-30 dage. Samlet set vil et lån på denne måde blive billigere, da man dermed ikke skal betale renter i flere år, men det kræver også, at man er i stand til at tilbagebetale beløbet. Derfor kan det være ideelt at optage lånet, når man med sikkerhed ved, at man snart vil få flere penge mellem hænderne. Det kan eksempelvis være i tilfælde, hvor man afventer en løn lidt længere ude i fremtiden, eller man snart kan hæve sine feriepenge.

På NetCredits hjemmeside findes en låneberegner, hvor man kan regne på, hvor meget det vil koste at optage et lån.

Hvordan er låneprocessen hos NetCredit?

Når man ansøger om et lån hos NetCredit, skal man være fyldt 18 år, og man må ikke være registreret som dårlig betaler i hverken RKI eller Debitor Registret. Man skal desuden være fyldt mindst 20 år, og man skal være i besiddelse af NemID, som skal bruges til at underskrive en eventuel låneaftale. Man skal derudover have en fast folkeregisteradresse i Danmark, og man skal have en e-mailadresse og et dansk telefonnummer.

Når man lever op til de ovenstående krav, er der ikke noget, der hindrer en i at sende en låneansøgning af sted. Det er både nemt og hurtigt at ansøge om et lån hos NetCredit, og hvis man ansøger inden kl. 17 på hverdage, vil man allerede kunne få udbetalt pengene dagen efter. Hvis man har bankkonto i Nordea, er det tilmed muligt at få pengene udbetalt samme dag, som man ansøger om et lån.

Når man har lånt penge hos NetCredit, skal man tilbagebetale sit eksisterende lån, før man kan få lov at låne penge igen. Hvis man ikke har mulighed for at tilbagebetale sit lån til rette tid, kan man forlænge lånet med helt op til 30 dage. Det betyder, at der er noget at gøre, hvis man kommer i problemer.

Det er helt uforpligtende at ansøge om et lån hos NetCredit, og en aftale er først indgået, når et lån er tilbudt, og lånedokumentet er underskrevet. Herefter er der 14 dages fortrydelsesret på ethvert lån.

Det er værd at være opmærksom på, at når man ansøger om et lån hos NetCredit, er der ingen garanti for, at man bliver godkendt til et lån.