Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Møns Bank

TRUSTPILOT SCORE: 4.7 / 10

Møns Bank er en dansk bank, der har hovedsæde i Stege på Møn. Banken har filialer i Næstved, Præstø, Rønnede og Vordingborg, og banken slår sig på at være en moderne lokalbank. Møns Bank blev etableret helt tilbage i 1877, og den er dermed en af Danmarks ældste banker. Møns Bank er i 2018 mere populær end nogensinde før. Hos banken er der korte beslutningsveje og stor fokus på kunderne. Møns bank kan garantere, at man hos banken møder nærvær, dialog og høj tilgængelighed samt stor indsigt og forståelse for lokale forhold. Møns Bank er desuden en kompetent partner, der følger kunderne i både med- og modgang. Når man vælger Møns Bank, er der desuden færre kunder pr. rådgiver, end der er mange andre steder. Møns Bank tilbyder finansielle ydelser og rådgivning til både private og erhverv.

Hvilke lån tilbyder Møns Bank?

Når man ønsker at undersøge, om man gerne vil optage et lån hos Møns Bank, er der mange gode muligheder. Møns Bank tilbyder både bolig- og billån, ligesom det også er muligt at låne penge til privatforbrug. Møns Bank tilbyder desuden billige lån til unge mennesker mellem 18 og 28 år.

Hvis man går med boligdrømme, tilbyder Møns Bank hjælp til finansiering af ejerboliger. Der er også mulighed for blandt andet at låne penge til et nyt køkken eller et nyt badeværelse, og Møns Bank tilbyder også lån til køb af andelsboliger. Hvis man allerede har et boliglån i en anden bank, vil man hos Møns Bank have mulighed for at omlægge dette lån. Møns Bank tilbyder en af markedets mest fordelagtige måder at finansiere køb af bolig på. Møns Bank har et samarbejde med Totalkredit, hvor et eventuelt realkreditlån optages, og når man ønsker at købe bolig gennem Møns Bank, vil man opleve kvalificeret rådgivning i alle boligkøbets faser. Hvis man vælger et boliglån gennem Møns Bank, vil der desuden være mulighed for at optage et lån med afdragsfrihed. Møns Bank anbefaler, at man tager et fastforrentet lån, når man køber bolig. Hvis man eksempelvis vælger et prioritetslån gennem Møns Bank, vil renten være startende ved 5,20 %. Via Møns Banks hjemmeside kan man komme til Totalkredits hjemmeside, hvor det er muligt at beregne, hvad det vil koste at optage et realkreditlån.

Hvis man vil ud at købe en bil, kan Møns Bank også være behjælpelige med finansieringen. Et billån hos Møns Bank vil have en rente, der er startende ved 3 %, og prisen på billånet vil være afhængigt af, hvor stor en udbetaling man har mulighed for at betale. I 75 % af tilfældene er det billigere at låne penge til køb af bil gennem Møns Bank end hos en forhandler. Et billån kan hos Møns Bank løbe op til 8 år.

Hvis man har ønsker om forbrugslån eller kassekredit, tilbyder Møns Bank også gode muligheder. Et forbrugslån kan eksempelvis bruges til en ny computer eller en drømmerejse, og hvis man har brug for lidt ekstra elastik i økonomien, kan en kassekredit være det rette valg. Renten på både forbrugslån og kassekredit er startende ved 5 %, og den er afhængig af, hvilken type kunde man er i banken. Unge mennesker mellem 18 og 28 år har også mulighed for at få både forbrugslån og kassekredit i banken. For unge vil rente på kassekreditten ligge mellem 5 og 8,18 %, mens den for et forbrugslån vil være mellem 7,60 og 11,35 %. For unge mennesker er der mulighed for at få en kredit på op til 50.000 kr.

Hvis man har egen virksomhed og ønsker at høre om de lånemuligheder, Møns Bank i denne forbindelse kan tilbyde, anbefales det at tage kontakt til banken.

På Møns Banks hjemmeside er der mulighed for at læse om alle rentesatserne for de forskellige låntyper. Det er dog værd at bemærke, at alle priserne er vejledende.

Hvordan er låneprocessen hos Møns Bank?

Når man ønsker at undersøge mulighederne for et lån hos Møns Bank, skal man tage direkte kontakt til banken. Dette kan ske enten pr. telefon eller mail, og der er også mulighed for at møde op i banken. Uanset hvilken fremgangsmåde, der vælges, skal der tages kontakt med henblik på at aftale tid til et personligt møde. Det er derfor fordelagtigt at vælge den filial, der ligger tættest på, hvor man bor. Man behøver ikke allerede være kunde for at aftale et møde med banken, som til alle tider vil være uforpligtende.

Et lån hos Møns Bank tager udgangspunkt i, at låntageren har en sund økonomi. Banken gør, hvad den kan, for at finde et lån, der passer til den enkeltes behov, men der er naturligvis ingen garantier. Jo mere sund en økonomi, man har, jo større mulighed er der for, at man kan hos Møns Bank få tilbudt et lån.