Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Modus Finans

TRUSTPILOT SCORE: 2.9 / 10

Modus Finans tilbyder lån med større råderum og luft til at gøre, hvad man vil. Modus Finans har hovedsæde i Odense og er datterselskab af 3C Retail A/S. Modus Finans er ny på markedet inden for forbrugslån, og det forventes, at de bliver både populære og attraktive i fremtiden. Når man vælger et forbrugslån hos Modus Finans, får man fleksibilitet i forhold til sit lån, og lånet sikrer samtidig økonomisk råderum, når der er brug for det.

Hvilke lån tilbyder Modus Finans?

Hos Modus Finans er det muligt at optage et forbrugslån og kviklån på op til 50.000 kr. Modus Finans er derfor et godt valg, når der ikke er tale om et behov for at skulle låne flere hundrede tusinder kroner. Alle lån har en fast, lav rente, og det er muligt at få en løbetid på alt mellem 12 og 78 måneder. Renten er individuelt fastlagt, og det betyder, at den kan ligge mellem 9,9% og 26,08%, alt efter hvem der optager lånet, og hvor mange penge der lånes.Det er desuden muligt at vælge to afdragsfrie måneder på alle lån, og det kan være en stor fordel, da det kan give ekstra råderum i perioder, hvor det er tiltrængt. Når man låner penge hos Modus Finans, bestemmer man selv, hvad man skal bruge pengene til, og banken kræver ingen sikkerhed for lånet.

Når man ønsker at optage et forbrugslån, kan man på Modus Finans hjemmeside anvende en beregner. Med denne beregner kan det vælges, hvor stort et beløb, man ønsker at låne, og man kan samtidig selv vælge, hvor lang løbetiden skal være. Lån penge hurtigt og overskueligt på den måde. Derudover er det her muligt at vælge, hvilke to måneder man ønsker som afdragsfrie måneder. De to afdragsfrie måneder er gældende for hele lånets løbetid. Når man har fundet frem til det beløb, man ønsker at låne, og samtidig også har besluttet sig for, hvor lang løbetiden skal være, er det muligt at ansøge om lånet.

Hvordan er låneprocessen hos Modus Finans?

En ansøgning om et lån hos Modus Finans foregår online. Hvis man har spørgsmål, er det dog altid muligt at ringe, og hos Modus Finans sidder de klar ved telefonerne alle ugens dage mellem 8 og 22. Det er også muligt at maile til Modus Finans med de spørgsmål, man end måtte have. Når der ansøges om et lån hos Modus Finans, skal man desuden opgive forskellige forhold omkring sin bolig, job og økonomi. Man skal deusden anvende sit NemID, når man ansøger om et lån hos Modus Finans.

Når man ansøger om et lån hos Modus Finans, vil man få svar på sin ansøgning, inden der er gået en time. Man vil samtidig få udbetalt pengene senest dagen efter. Det betyder, at hvis man akut brug for at låne penge, kan Modus Finans være det rette valg.

Når man ansøger om et lån hos Modus Finans, er det uforpligtende, og det betyder, at man ikke er forpligtet til at optage lånet, hvis man bliver godkendt til det. Et lån accepteres først idet, at det underskrives. Man har dog til hver en tid også 14 dages fortrydelsesret, når man optager et lån hos Modus Finans.