Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

MiniFinans

TRUSTPILOT SCORE: 8.9 / 10

MiniFinans tilbyder kortfristede lån til private i Danmark. MiniFinans er et brand under Finans 247, som har lånt penge ud siden 2016. Finans 247 er desuden registreret ved Finanstilsynet. MiniFinans har fokus på ansvarlig långivning og ønsker i den forbindelse kun at låne penge ud til folk, som er i stand til at betale pengene tilbage. Hos MiniFinans har kunderne højeste prioritet, og MiniFinans tilbyder i den forbindelse gennemsigtighed. MiniFinans er i lånemarkedet for at tilbyde korte kreditter til danskerne, og hensigten er, at lånet kan bruges på uforudsete udgifter eller til finansielle goder. MiniFinans ønsker at hjælpe til, at danskerne kan forsøde tilværelsen. MiniFinans hører til i Bredgade i København.

Hvilke lån tilbyder MiniFinans?

Hos MiniFinans har man som privatperson mulighed for at låne mellem 3.000 og 20.000 kr. Det er billigt og sikkert at låne penge hos MiniFinans, og man kan selv bestemme, hvad man vil bruge pengene til. Man behøver nemlig ikke oplyse, hvad pengene skal bruges til, når man ansøger om et lån. Et lån hos MiniFinans kan eksempelvis bruges til en ny cykel, en telefon, nyt tøj eller en rejse, men man kan også bruge pengene på andre uforudsete udgifter.

På forsiden af MiniFinans’ hjemmeside findes en låneberegner, som kan anvendes til at beregne, hvor meget det vil koste at optage et lån. I låneberegneren angives, hvor stort et beløb, man ønsker at låne, og man vil herefter få oplyst, hvad den månedlige ydelse vil ligge på. Låneberegneren giver også informationer om debitorrenten, og man får også oplyst ÅOP, de samlede kreditomkostninger og det samlede tilbagebetalingsbeløb. Et lån hos MiniFinans optages som en kredit, og der vil ikke være en fast løbetid på kreditten. Et lån kan gennem MiniLån kan dog maksimalt løbe i 12 måneder. Det betyder, at det samlede beløb skal være tilbagebetalt, inden der er gået 12 måneder. Det er også værd at bemærke, at renten på et lån hos MiniFinans tilskrives dagligt. Når man har fundet det beløb, man ønsker at låne, kan man simpelt og nemt klikke på knappen Ansøg nu, og man bliver herefter ført til det sted, hvor en ansøgning om lån skal udfyldes.

MiniFinans kræver ingen sikkerhed, når der ansøges om et lån.

Man kan til hver en tid indfri det lån, man har optaget hos MiniFinans, når blot man har pengene til det.

Hos MiniFinans er der ikke mulighed for at forhøje et eksisterende lån.

Hvordan er låneprocessen hos MiniFinans?

For at ansøge om et lån hos MiniFinans, skal man være fyldt 21 år, og man må ikke være over 69 år. Man må desuden heller ikke være registreret som dårlig betaler i RKI. Alle, der ansøger om et lån hos MiniFinans, skal kunne dokumentere sin indkomst. Dette gøres ved, at ansøgeren giver samtykke til eSKAT, når en ansøgning udfyldes. Herfra henter MiniFinans alle de oplysninger, de har brug for, når de skal vurdere, om en låneansøgning kan kreditgodkendes. Man skal desuden oplyse, hvor stor en månedlig indtægt, man har, og ligeledes hvor store månedlige udgifter, man forventer at have.

Når man har ansøgt om et lån hos MiniFinans, kan man forvente at få svar med det samme. Når man har udfyldt og indsendt sin ansøgnng om lån til MiniFinans, og lånet er blevet godkendt, skal man underskrive låneaftalen med NemId. Der vil herefter gå op til én dag, før man har pengene på sin konto. Når man ansøger om et lån hos MiniFinans, skal man være opmærksom på, at der ingen garanti er for, at man bliver godkendt. Hvis man har ansøgt om et lån hos MiniLån, og ikke bliver godkendt til det beløb, man har ansøgt om at låne, kan man være så heldig, at man bliver tilbudt muligheden for at låne et lavere beløb.

Enhver aftale, der er indgået om lån hos MiniFinans, har 14 dages fortrydelsesret.

Hvis man har spørgsmål til MiniLån, kan man dagligt ringe til kundeservice mellem 9 og 17 i hverdagene. Det er desuden muligt at maile til MiniLån med de spørgsmål, man har.