Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Lendme

TRUSTPILOT SCORE: 8.9 / 10

Lendme er ikke en låneudbyder, der fungerer på samme måde som mange andre, du nok kender i forvejen. Når du låner penge via Lendme, er det nemlig ikke Lendme selv, der udbetaler pengene til dig – det er en bank. Lendme er den første låneformidler i Danmark, og formålet med dem er, at de henter tilbuddene ind fra bankerne til dig, så du er sikret det bedst mulige lån. De banker, der arbejder sammen med Lendme, er blandt andet Nordea, Basisbank og Resusbank.

Hvor meget kan jeg låne hos Lendme?

Hos Lendme kan du låne mellem 10.000 kr. og 300.000 kr. Løbetiden på dit lån kan ligge på mellem 1 år og 10 år. Den variable debitorrente og ÅOP kan du ikke på forhånd vide, hvis du vil låne via Lendme, netop fordi du kommer til at få flere forskellige tilbud, hvor tallene varierer. Et eksempel på et lån kan være med en debitorrente på 9% og ÅOP på 11%. Dog kan du mere eller mindre være sikker på, at din debitorrente ikke ændrer sig efter lånets størrelse, men at ÅOP bliver mindre, jo længere tid du vil låne beløbet over. Derudover vil der være et gebyr, som fungerer som oprettelsesomkostninger, og de vil alt andet lige også stige, jo flere penge du vil låne. Lån penge hvis du ønsker et samlelån hvor du måske kan få et bedre nyt kviklån.

Hvordan er låneprocessen hos Lendme?

Hos Lendme skal du ansøge om dit lån på samme måde som du skal på stort set alle andre låneudbyderes hjemmesider. Her vælger du det ønskede beløb og hvor lang tid, du gerne vil tilbagebetale lånet over. Allerede her har Lendme lavet beregninger for dig på, hvad den forventelige ydelse hver måned kommer til at være samt et priseksempel på, hvordan et lånetilbud kommer til at se ud for dig. Når du har ansøgt om dette (hvilket naturligvis ikke er bindende), sørger Lendme for kontakten med en række banker, i alt 6 styk, som alle formulerer et tilbud til dig. Herefter kan du vælge mellem tilbuddene og vælge det, der ville passe bedst til dig. Din ansøgning bliver først bindende, når du har underskrevet tilbuddet og sendt det tilbage til den pågældende bank. Det er altså en helt sikker låneproces.

Hvorfor skal jeg vælge Lendme?

Stort set hver gang du skal købe en bestemt vare, tjekker du priserne i de forskellige butikker, på internettet osv. for at tjekke, hvor du kan få varen så billigt som muligt. Lendme fungerer faktisk på samme måde. De hjælper dig med at tjekke dine muligheder i de forskellige banker, så du selv slipper for at bruge tid og energi på dette, og på den måde får du også en sikkerhed i, at du finder det bedst mulige lån for dig. Det kan være svært at overskue de forskellige lånemuligheder du har, og nogle oplever, at de som tiden går finder ud af, at de burde havde valgt en anden løsning, der faktisk ville have været bedre for dem. Denne risiko er meget mindre hvis du låner gennem Lendme, fordi de har erfaring med at lave disse undersøgelser, og du derfor har mere sikkerhed i, at det lån, du ender med, er det rigtige lån for dig.

Ifølge Lendmes egne beregninger, har deres kunder indtil videre i gennemsnit sparet 12.000 kr., hvilket altså er en pæn mængde, du i stedet kan bruge på noget andet.