Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

L’easy

TRUSTPILOT SCORE: 8.5 / 10

L’easy er en stor dansk virksomhed, der ejer flere andre virksomheder. Virksomheden blev grundlagt i 1985 af Niels Thorborg, som stadig i dag ejer virksomheden. Hovedkontoret i Danmark ligger i Odense, og ud over det findes L’easy også i Sverige, Holland og Norge. De fleste kender L’easy for deres produkter, herunder elektronik, hvidevarer osv., men faktisk udbyder L’easy også kontantlån og kviklån.

Hvad kan man låne hos L’easy?

Du kan låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. hos L’easy. Derudover kan du låne mellem 12 måneder og helt op til 72 måneder. I forhold til renten på dit lån afhænger den både af størrelsen på dit lån og mest af alt hvor lang tid, du vil låne over. Den årlige faste debitorrente ligger på mellem 9,90 % og 26,08 %, og derudover ligger ÅOP på mellem 13,06 % og 46,35 %. Jo kortere tid, du vil låne beløbet over, desto højere ÅOP skal du betale. Derudover er der ved oprettelsen af lånet et enkelt bankgebyr på 800 kr., men herefter kommer der ikke flere skjulte gebyrer, du skal betale.

L’easy har et princip om en lav rente, og herunder ligger det, at de sørger for, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser til dig, når først du har optaget lånet. Der sker nemlig ikke ændringer i renten, så den rente, du ’siger ja’ til i dag, er også den, du kommer til at betale.

Hvordan er låneprocessen hos L’easy?

Du optager dit lån på L’easy’s hjemmeside ved, at du ansøger om det. Her skal du vælge lånets størrelse og løbetid, og på samme tid kan du se, hvor stor en rente, du ca. kan forvente. Som bekendt afhænger dette især af løbetiden. Derudover vil der også stå hvor stor din ydelse pr. måned ca. kommer til at være, samt hvor stort det samlede beløb, der skal betales tilbage, ca. kommer til at være. I din ansøgning er der derudover en række oplysninger, du skal indtaste, herunder oplysninger om dig, dine beskæftigelsesforhold og dine bankoplysninger. Vær opmærksom på, at din ansøgning er 100 % uforpligtende, og at du altså altid kan ansøge om et tilbud og herefter overveje, om det er noget, du vil sige ja til.

Efter din ansøgning er sendt, vil der ske en samlet kreditvurdering af dig, og også en undersøgelse omkring, om du er registreret i RKI samt andre kriterier. Dette sker i stor grad for din skyld, da L’easy på den måde sikrer sig, at du får tilbagebetalt beløbet og ikke ender i en gæld, der er for uoverskuelig for dig at håndtere. Når dette er sket, vil du få et tilbud om dit lån, og når det er underskrevet, har du optaget lånet, hvorefter det bliver udbetalt til din konto på kort tid.

Hvorfor vælge L’easy til at optage lån?

En af de største fordele ved at låne hos L’easy er, at du ikke skal oplyse, hvad du skal bruge de lånte penge til på samme måde som du skal i banker. Du bliver altså ikke begrænset, hvis det ikke ifølge banker er ’fornuftige’ ting, du vil låne pengene til, og heller ikke hvis du endnu ikke ved, hvad du vil bruge alle pengene på, men bare ønsker lidt mere luft i din økonomi og din hverdag. Derudover før du pengene direkte ind på kontoen kun kort tid efter, din ansøgning er blevet godkendt.