Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

LånLet

TRUSTPILOT SCORE: 8.7 / 10

LånLet er en låneformidler, som er en del af BasisBank, der er en internetbank. LånLet har udelukkende specialiseret sig i at låne penge ud. LånLet har hovedsæde i København. Hvis man ønsker at komme i kontakt med LånLet, kan det gøres via en online chat på hjemmeside, og det er også muligt at både maile og ringe til LånLet. LånLet tilbyder at låne penge ud til alle, der er over 18 år, og som har fast bopæl i Danmark. Hvis man ønsker at låne penge hos LånLet, må man ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret. Det er desuden en forudsætning for at låne penge, at man har en fast indtægt.

Hvilke lån tilbyder LånLet?

Hvis man har brug for at låne penge her og nu til forskellige formål, og man samtidig ikke har brug for at låne flere hundrede tusinde kroner, har LånLet nogle gode tilbud om lån.

Hos LånLet er det muligt at låne alt mellem 7.500 kr. og 75.000 kr. Det er muligt at låne penge til et hvilket som helst formål, og det er op til låneansøgeren, hvad denne ønsker, at pengene skal bruges til. Debitorrenten på et lån ligger mellem 14,85% og 29,85%, og renten er afhængig af, hvor mange penge der lånes. På ethvert lån skal der desuden betales stiftelsesomkostninger samt et månedligt faktureringsbeløb under afbetalingen.

På LånLets hjemmeside findes en beregner, som kan fortælle, hvor meget der skal tilbagebetales, når et specifikt beløb lånes. Når beregningen er foretaget, kan man ansøge om at få lov til at låne det pågældende beløb. Her er det også muligt at vælge, hvor lang tid lånet skal løbe over. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at beregningen er vejledende.

Hvis man allerede har et lån hos LånLet, er det også muligt at forhøje sit lån. Det er desuden noget, man ansøger om at gøre online.

Hvordan er låneprocessen hos LånLet?

Alle ansøgninger om lån hos LånLet foregår online. Det er både nemt og sikkert at låne penge hos LånLet, og der vil ske en hurtigt udbetaling af de penge, man ansøger om, hvis man bliver godkendt. Når man online har søgt om et lån hos LånLet, går der maks 15 minutter, før man får et svar på sin låneansøgning. Når man har ansøgt om at låne penge hos LånLet, gennemgås ansøgningen desuden en grundig kreditvurdering. Det er denne vurdering, der danner grundlag for, om LånLet ønsker at låne penge ud til den pågældende låneansøger. Man kan som låneansøger derfor godt opleve at få et afslag på den ansøgning, man har sendt ind. Dette sker, hvis LånLet ikke mener, at låneansøgerens økonomi kan bære at låne pengene. Hvis man har fået afslag på at låne et beløb, er der dog ikke noget, der hindrer en i at ansøge om at låne et mindre beløb. Hvis man har fået godkendt sin ansøgning om lån, skal man efterfølgende underskrive lånet med NemID, og når det er gjort, vil det senest dagen efter være muligt at få udbetalt pengene.

Det er muligt at fortryde sin aftale om lån inden for 14 dage.