Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Lånebanken

TRUSTPILOT SCORE: 0 / 10

Hos Lånebanken er det muligt at til lige præcis det, man har brug for. Hos Lånebanken er det muligt at låne op til 30.000 kr. Det er helt uforpligtende at ansøge om et lån gennem Lånebanken. Lånebanken er en del af Sparxpres og Spar Nord, og den er således underlagt tilsyn af Finanstilsynet. Det giver til hver en tid låneansøgerne både sikkerhed og tryghed. Lånebanken hjælper hver dag danskere med at få opfyldt de drømme, de har.

Hvilke lån tilbyder Lånebanken?

Hos Lånebanken er der mulighed for at optage et forbrugslån på alt mellem 3.000 og 50.000 kr. Man kan bruge pengene på det, man end ønsker, og når der ansøges om et lån gennem Lånebanken, skal man som låneansøger ikke oplyse, hvad det er, man ønsker at bruge pengene på. Det giver både frihed og selvstændighed til at vælge, når man ikke skal stå til regnskab. På Lånebankens hjemmeside findes en låneberegner, og her kan man indtaste, hvor stort et beløb, det er, man har et ønske om at låne. Det er altid en rigtig god idé forinden at have tænkt over, hvor meget det er, man gerne vil låne. Når man har indtastet det pågældende beløb, kan man efterfølgende angive, hvor lang en løbetid, man ønsker, lånet skal have. Her kan vælges alt mellem 12 og 60 måneder. Her er det igen værd at tage med i overvejelserne, om man har mulighed for at afdrage det pågældende beløb uden at skulle lide nød. Både debitorrenten og ÅOP vil være afhængig af de førnævnte parametre, og når man er kommet frem til det beløb, man ønsker at låne, og man desuden har angivet den ønskede løbetid, vil det fremgå, hvor meget den samlede ydelse vil være hver måned i lånets løbetid. Herefter er det både nemt og simpelt at ansøge om det pågældende lån. Den specifikke rente for lånet fastsættes, når en ansøgning om et lån er godkendt, og det er derfor værd at være opmærksom på, at den angivne ydelse er vejledende.

Hvordan er låneprocessen hos Lånebanken?

Når man har et ønske om at ansøge om et lån hos Lånebanken, stilles der kun 3 betingelser – ud over at man som låneansøgere naturligvis skal kreditvurderes. Man skal være fyldt mindst 21 år for at kunne ansøge om et lån gennem Lånebanken, og man skal have en årlig indkomst på mindst 125.000 kr. før skat. Herudover må man ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret.

Det er nemt og sikkert at ansøge om et lån hos Lånebanken, og man kan forvente at få svar med det samme. Når man udfylder en ansøgning, bliver man blandt andet bedt om at opgive sin email-adresse, og det er via denne email-adresse, at man får svar på sin ansøgning om lån.

Der skal ikke stilles sikkerhed for et lån, når ansøges om gennem Lånebanken. Når der ansøges om et lån gennem Lånebanken, skal ansøgningen underskrives med NemID. Det er dog værd at være opmærksom på, at enhver låneansøgning hos Lånebanken gennemgår en kreditvurdering, og det er på baggrund af denne, at det besluttes, om Lånebanken kan tilbyde et lån til den pågældende låneansøger. Hvis man får godkendt sit lån, og underskriver den låneaftale der fremsendes, har man efterfølgende 14 dages fortrydelsesret. Når låneaftalen er underskrevet, vil man have pengene på sin konto inden for tre hverdage. Hvis man ønsker at få forhøjet det lån, man har optaget gennem Lånebanken, kan man til hver en tid ansøge om dette, og denne ansøgning vil på ny gennemgå en kreditvurdering.

Hvis man har spørgsmål til Lånebanken, kan man til hver en tid ringe til dem og få svar. Det er desuden muligt at udfylde en formular online på hjemmesiden med det eller de spørgsmål, man end måtte have, og man vil så efterfølgende blive kontaktet af Lånebanken.