Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Lån & Spar Bank

TRUSTPILOT SCORE: 4.6 / 10

Lån & Spar Bank er grundlagt i 1880, og det er dermed en bank, der har mange år på bagen. Lån & Spar Bank er en bank, der særligt har været rettet mod private kunder, men siden 2009 har den også haft erhvervskunder. Lån og Spar Bank har afdelinger i både Jylland og på Sjælland, og der er desuden en enkelt afdeling på Fyn i Odense.

Hvilke slags lån tilbyder Lån & Spar Bank?

Hos Lån og Spar Bank er det muligt for private at låne penge til bil og bolig, lige såvel som det er muligt at få både forbrugslån og kassekredit. For at få de bedst mulige betingelser, anbefales det at tage kontakt til banken, da lån til hver en tid er en individuel sag, som tager udgangspunkt i flere forskellige parametre.

Når det drejer sig om et billån, er det hos Lån og Spar Bank muligt at låne penge til både en ny og brugt bil. Det er desuden også muligt at flytte et eksisterende billån til banken. Når der optages et billån hos Lån & Spar Bank, er der forskellige former for afdragsmuligheder samt forskellige muligheder for løbetid. Online er det muligt at benytte sig af Lån & Spar Banks Billånsberegner, og her vil man kunne se, hvor meget man kan forvente, at det vil koste med et billån i banken beregnet på baggrund af flere forskellige parametre som f.eks. løbetid og udbetaling.

Hos Lån & Spar Bank er det desuden muligt at låne penge til bolig. Der kan være tale om lån til lejlighed eller hus, men også til en andelsbolig. Der er også mulighed for at låne penge til at bygge nyt, eller hvis man ønsker at ombygge det, man allerede har. Når der er tale om tilbygning til eksisterende bolig, er der hos Lån & Spar Bank også mulighed for at låne penge. Når man ønsker at optage et lån til bolig hos Lån & Spar Bank, er det muligt at få et realkreditlån gennem Totalkredit. Med et realkreditlån er det muligt at låne op til 80% af boligens værdi, og der er mulighed for at vælge mellem en fast eller variabel rente. Et boliglån hos Lån & Spar Bank giver mulighed for at låne op til 100% af boligens værdi, og der er desuden mulighed for at få op til 10 års afdragsfrihed. Boliglånet tilbyder også fast og variabel rente, og tilbagebetalingen af boliglånet vil være på maks 30 år.

Hvis man er studerende, og ønsker at drøfte mulighederne for at købe en andelsbolig, giver Lån & Spar Bank også mulighed herfor.

Hvordan er låneprocessen hos Lån & Spar Bank?

Når man ønsker at optage et lån hos Lån & Spar Bank, er det en god idé at ringe til banken og forhøre sig om de muligheder, der er. Det anbefales også at kontakte banken med henblik på at aftale et personligt møde, hvor de forskellige former for lånemuligheder kan drøftes. Når man ønsker at låne penge til bolig hos Lån & Spar Bank, er forudsætningen for dette, at der aftales et møde. Ved dette møde gennemgår bankrådigveren lånoptagerens økonomi, og udfra dette bliver det fastlagt, hvor mange penge der er mulighed for at låne.