Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Kvikfinans

TRUSTPILOT SCORE: 7.4 / 10

Hos Kvikfinans er det muligt at låne helt op til 50.000 kr. Kviklån er en dansk låneformidler, som har været på markedet siden 2006. Formålet med Kvikfinans er at formidle lån, uden at den, der optager lånet, skal stille sikkerhed. Med andre ord – det skal være nemt at låne penge. Kvikfinans samarbejder med Basisbank, og når man ansøger om et lån, optages lånet derfor gennem Basisbank. På denne måde sikrer Kvikfinans, at den, der ønsker at optage et lån, får de bedste betingelser. Når man ansøger om et lån hos Kvikfinans, kan man allerede have pengene på sin konto i morgen. Kvikfinans sætter sikkerheden i højsædet og ønsker, at alle kunder skal være trygge. Kvikfinans hører til på Østerbro i København.

Hvilke lån tilbyder Kvikfinans?

Hos Kvikfinans er det muligt at låne mellem 3.000 og 50.000 kr. Når man ansøger om et lån, skal man ikke opgive eller stå til regnskab for, hvad pengene skal bruges til, og det betyder, at man selv har frihed til at vælge. Pengene kan bruges til almindelige gøremål, til en ny cykel, en iPhone, en rejse – eller alt muligt andet, som man drømmer om. De kan også bruges til andre uforudsete udgifter som eksempelvis en tandlægeregning.

På Kvikfinans’ hjemmeside findes en låneberegner, der kan bruges til at beregne, hvor meget det vil koste at optage et lån. I låneberegneren indtastes det beløb, man ønsker at ansøge om at låne, og herefter kan man angive, hvor lang en løbetid man ønsker for lånet. Løbetiden kan ligge mellem 12 og 72 måneder. Her er det værd at være opmærksom på, at man skal vælge en løbetid, der er passende for ens daglige økonomi, så man ikke ender med at skulle betale en højere ydelse, end man kan råd til. Når man har indtastet de to parametre, giver låneberegneren forskellige relevante oplysninger for lånet. For det første får man oplyst, hvad den månedlige ydelse vil ligge på, og man får også oplyst både renten og ÅOP. Hos Kvikfinans ligger debitorrenten på 14,85 – 29,85 %, mens ÅOP er mellem 23,5 % og 69,1 %. De to nævnte størrelser vil være afhængige af, hvor mange penge, der lånes, og hvor lang løbetiden er. Låneberegneren giver desuden oplysninger om kreditomkostninger for lånet og det samlede tilbagebetalingsbeløb. Det er desuden værd at bemærke, at der til ethvert lån, der optages hos Kvikfinans, vil være stiftelsesomkostninger tilknyttet. Når man har fundet frem til det beløb, man ønsker at låne, og man samtidig har angivet løbetiden, kan man begynde sin ansøgning.

Kvikfinans anbefaler, at man kun låner de penge, man har behov for, og at man tilpasser tilbagebetalingen til sin daglige økonomi.

Hvordan er låneprocessen hos Kvikfinans?

Det er både helt anonymt og ganske uforpligtende at ansøge om et lån hos Kvikfinans. Hvis man gerne vil ansøge om et lån hos Kvikfinans, må man ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret. Man skal desuden være fyldt 18 år, og man skal have en fast indtægt. Den årlige indkomst skal være på minimum 140.000 kr. før skat. Hvis man er to personer, der ansøger sammen om et lån, har man større mulighed for at blive godkendt, og ekspeditionen af ansøgningen vil også være hurtigere.

Når man ansøger om et lån hos Kvikfinans, udfylder man simpelt og nemt et ansøgningsskema på Kvikfinans’ hjemmeside. Låneansøgningen behandles med det samme af Kvikfinans’ samarbejdspartner Basisbank. Typisk vil man kunne få et svar allerede inden for 30 sekunder. Når ansøgningen er behandlet, får man et svar på sin skærm og pr. e-mail.

Hvis man har fået godkendt sin ansøgning om lån hos Kvikfinans, underskriver man låneaftalen med NemID. Hvis låneaftalen er underskrevet en hverdag, vil lånet herefter blive lånet udbetalt til ens bankkonto senest dagen efter.

Det er værd at bemærke, at der ingen garanti er for, at Kviklån kan godkende en ansøgning om lån. Hvis man læser de 5 råd, der på Kvikfinans’ hjemmeside er samlet, og man kan leve op til disse, vil man dog være godt beredt til at kunne få et lån.

Ethvert lån, der er optaget hos Kviklån, har 14 dages fortrydelsesret.