Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Kronelån

TRUSTPILOT SCORE: 7.9 / 10

Hvad er kronelån?

Kronelån er en dansk långiver, som er en del af Captolia-koncernen, hvis base ligger i København. Som kunde hos kronelån, kan du låne op til 15.000 nemt og hurtigt. Hvis du derimod ikke er kunde hos Kronelån, kan du låne op til 4.000 kr. Til gengæld er dit første lån på maksimalt 4.000 kr. gratis, i tilfælde af at du låner i maksimalt én måned. Det er det, fordi at kronelån har tilrettelagt deres lån således, at de sidste måned altid er rentefri. Derfor er det en god idé at overveje løbetiden på mindre lån.
Når du har lånt og afdraget fuldt ud på dit første lån, har du mulighed for at låne op til 15.000 kr. Man kan altså sige, at du skal gøre dig fortjent til at blive kunde hos Kronelån og dermed få mulighed for at låne mere.

Ansøgningsproces hos kronelån

For at kunne låne penge hos kronelån, skal du være fyldt 19 år, være dansk statsborger samt have en NemKonto. Udover det, må du ikke være registreret i RKI.

Når du ønsker at låne hos kronelån, skal du først og fremmest vælge dig lånebeløb til dit kviklån. På kronelåns hjemmeside, kan du benytte låneberegneren til at vælge, hvor meget du vil låne. Herefter skal du udfylde en ansøgning på din online kredit. Dette tager blot 1 minut. Når din ansøgning er sendt afsted, vil du med det samme blive informeret om, hvor vidt du kan blive tilbudt et lån eller ej. I tilfælde af dette, skal du blot finde dit NemID frem og underskrive aftalen. Kronelån indhenter automatisk dine oplysninger fra SKAT, hvorfra de vil fortage en kreditvurdering. Kreditvurderingen er afgørende for hvor vidt du bliver tilbudt et lån eller ej. Når din underskrift er sat, vil du inden for 30 minutter få indbetalt pengene på din konto. Dette er dog inden for åbningstider på hverdage mellem 08.00 og 18.00.

Du bestemmer selv din løbetid og hvor meget du ønsker at trække på kreditten. Hvis du har en gæld, kan du dog ikke blot lade den vokse.
Prisen for et lån er i månedlige renter. Det vil altså sige, at du hvis du har lånt den maksimale kredit på 15.000 kr., skal du hver måned som minimum betale renterne på lånet. På den måde sikrer du dig, at dit lån ikke vokser. Hos Kronelån har du til hver en tid mulighed for at betale en del af lånet eller det hele ud, hvis du ønsker.

Fortrydelsesret

Hos kronelån har du altid 14 dages fortrydelsesret, når du optager et lån. Hvis du fortryder dit optagede lån, skal du betale det fulde beløb af lånet tilbage samt renter for de dage, du har haft lånet i. Når disse pengene er tilbagebetalt, gælder kontrakten ikke længere og du er herfra ude af lånet.

Hvis du har brug for ekstra rådgivning, står kronelån altid klar på jeres hjemmeside. Her kan du blandt andet chatte med nogle af kronelåns dygtige medarbejdere, som står klar med en grundig men effektiv vejledning.