Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Københavns Andelskasse

TRUSTPILOT SCORE: 8.2 / 10

Københavns Andelskasse blev grundlagt i 1974, og den har, som navnet antyder, hovedsæde i København. Andelskassens kunder er primært bosiddende i Storkøbenhavn, og den tilbyder eksempelvis traditionelle ydelser som indlån, udlån og pensions- og boligrådgivning. I 2014 blev Københavns Andelskasse reddet fra en potentiel konkurs, og i dag er andelskassen igen under kontrol. Københavns Andelskasse har blandt andet fokus på hele tiden at optimere deres udvalg af mobile apps, som kan klare mange praktiske betalinger. Københavns Andelskasses filosofi lyder således: “Vi er på din side.” Københavns Andelskasse har ingen filialer, og opererer udelukkende på hovedsædet i indre København. Tidligere var hovedsædet placeret i Hellerup. Københavns Andelskasse er både rettet mode privat- og erhvervskunder.

Hvilke lån tilbyder Københavns Andelskasse?

Hos Københavns Andelskasse er der mulighed for at låne penge til mange formål. Alle lån er til konkurrencedygtige priser. Det er både muligt at låne penge til blandt andet bolig, bil og forbrug, men det er også muligt at låne penge i erhvervsøjemed.

Når det drejer sig om et boliglån, er det hos Københavns Andelskasse muligt at låne penge til både ejerbolig og andelsbolig. Hvis man ønsker at låne penge til en andelsbolig, som Københavns Andelskasse er specialister i, kan det optages med pant på op til 100 %. Som studerende er der også mulighed for at låne penge til en andelsbolig, et såkaldt studieboliglån, og det tilbyder Københavns Andelskasse, fordi de ønsker at etablere kundeforhold med yngre kunder. Renten på et andelsboliglån hos Københavns Andelskasse vil være startende ved 4,15 %, og hvis man ønsker at optage et almindeligt boliglån, vil renten være startende ved 3,90 %. Her er det værd at vide, at det er boligens pris såvel som lånets løbetid, der er bestemmede for, hvor stor renten vil være. Et boliglån vil have en maks løbetid på 30 år, og der er desuden mulighed for afdragsfrie perioder. Københavns Andelskasse tilbyder også muligheden for at gå en boligkredit. Hvis man ønsker at regne på et boliglån, kan det gøres på andelskassens hjemmeside.

Hvis man har et ønske om at låne penge til at købe en bil, ny som brugt, kan det gøres gennem Københavns Andelskasse. Renten på et billån vil være 4,50 %. Københavns Andelskasse tilbyder også lån til køb af motorcykel, og her anbefales det at tage kontakt til sparekassen for at høre nærmere om de muligheder, der er.

At optage et forbrugslån gennem Københavns Andelskasse er også muligt, og her vil renten ligge mellem 12 og 14 %. Hvis man ønsker en kassekredit hos Københavns Andelskasse, er det en forudsætning, at man har en lønkonto i banken.

Hos Københavns Andelskasse er der også mulighed for at låne penge i erhvervsmæssigt regi. Det betyder, at man som virksomhedsejer kan låne penge til blandt andet større investeringer. Hvis man ønsker at optage et såkaldt Erhvervslån gennem Københavns Andelskasse, vil renten være startende ved 6,35 %.

På Københavns Andelskasses hjemmeside er der mulighed for at finde vejledende priser på alle lån. Hvis man ønsker de korrekte priser for hvilket som helst lån, skal der dog aftales et møde med en rådgiver, som kan hjælpe med at klargøre, hvad et specifikt lån vil koste for den enkelte.

Hvordan er låneprocessen hos Københavns Andelskasse?

Hvis man eksempelvis ønsker at ansøge om at optage et lån til andelsbolig hos Københavns Andelskasse, er der mulighed for at downloade og underskrive en ansøgning på nettet. Denne skal udfyldes og efterfølgende sendes til andelskassen. Ansøgningen skal blandt andet indeholde de seneste tre lønsedler samt andre relevante oplysninger. Når andelskassen har gennemgået ansøgningen, vil man blive kontaktet med henblik på et personligt møde, hvor man vil få svar på, om Københavns Andelskasse kan tilbyde et lån.

Uanset hvilket lån, der ønskes, anbefales det dog til hver en tid at kigge forbi sparekassen for at tale med en rådgiver. Det er muligt at ringe til sparekassen i dens åbningstid og her aftale et møde med en rådgiver. Det er også muligt at aftale et møde via mail. Det er ikke en forudsætning for et møde at være kunde i banken.