Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Kassekreditten

TRUSTPILOT SCORE: 9.3 / 10

Kassekreditten er en låneudbyder, der har taget udgangspunkt i det system, der er med en kassekredit fra din bank. En kredit er et aftalt beløb, som du kan hæve. Det er altså ikke ligesom et klassisk lån, for du betaler kun renter af den del af beløbet, du rent faktisk bruger – så hvis du har en kredit på f.eks. 10.000 kr., men kun bruger 4.000 kr. af dem, betaler du kun renter af de 4.000 kr. Fordelen ved en kredit er derfor især, at den er god til uforudsete udgifter, da man har en økonomisk sikkerhed overfor disse, og en mulighed for at kunne betale dem, hvis de opstår, men hvis de ikke gør, har man ikke brugt unødvendige penge på et lån, man egentlig ikke skulle bruge til noget.

Hvor meget kan man låne hos Kassekreditten?

Hos Kassekreditten kan du få udbetalt kredit på mellem 3.000 kr. og 15.000 kr. Som hovedregel løber kreditterne i 12 måneder, men du kan også vælge at betale af på kreditten løbende, hvis du hellere vil det. Dette kan være en fordel, da størrelsen på dine renter de kommende måned bliver mindre. Debitorrenten er fast og ligger på 150%, mens ÅOP ligger mellem ca. 317 % og 340 %, afhængig af det ønskede beløbs størrelse. Derudover er der et oprettelsesgebyr på 495 kr.

For at kunne låne hos Kassekreditten skal du være fyldt 21 år, og du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret.

Hvordan er låneprocessen hos Kassekreditten?

Låneprocessen hos Kassekreditten er en anelse anderledes fra de kreditter i bankerne, du måske kender til. Kassekreditten her er nemlig online, og det er en form for lån, som giver dit mulighed for løbende at hæve op til et bestemt beløb, der som sagt ligger mellem 3.000 kr. og 15.000 kr. På en måde fungerer det som et overtræk, der er godkendt.

Du ansøger om kreditten på Kassekredittens hjemmeside og vælger den kredit, du ønsker at låne, som sagt mellem 3.000 kr. og 15.000 kr. Herefter sker der en kreditvurdering af dig, som tager udgangspunkt i din seneste lønseddel, dine faste månedlige udgifter og din årsopgørelse. Grunden til, at denne vurdering foretages, er både for at sikre Kassekreditten og dig, at du kan tilbagebetale din kredit til tiden. Hvis Kassekreditten efter kreditvurderingen vurderer, at du økonomisk kan overskue dit ønskede lån, vil du kort tid efter få udbetalt pengene.

Hvorfor låne hos Kassekreditten?

En af de største fordele ved Kassekreditten er som sagt den økonomiske sikkerhed du kan få ved uforudsete udgifter, og på sigt er Kassekreditten en langt billigere løsning, end hvis du skal have et længerevarende overtræk på din konto, hvilket ofte kan ske, når der forekommer uforudsete udgifter. Derudover er Kassekreditten ofte nemmere og hurtigere at låne, end hvis du skal låne penge eller kreditter i banken eller hos andre låneudbydere.

En anden fordel ved Kassekreditten er, at de går rigtig meget op i din sikkerhed. Dette er også grunden til, at du skal indtaste både dit CPR-nummer og dit NemID, fordi de laver en validering af, hvorvidt de to ting passer sammen. Derudover bliver dine oplysninger gemt i et kryptisk system, der gør, at udefrakommende ikke kan komme i besiddelse af dem.