Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Jutlander Bank

TRUSTPILOT SCORE: 9 / 10

Jutlander Bank er en bank af nyere dato, og den er grundlagt i 2014 som en fusion mellem Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro. Jutlander Bank er den dag i dag den 15. største bank i Danmark, målt på arbejdende kapital. Banken har hovedsæde i Aars i Nordjylland, og den har 104.000 kunder. Jutlander bank henvender sig til både private og erhverv, og banken slår sig på at være både personlig og professionel.

Hvilke slags lån tilbyder Jutlander Bank?

Når man har brug for at låne penge, kan Jutlander Bank være det rette sted at gå hen. Her tilbydes en bred vifte af lånemuligheder, og udover de nedenfor nævnte tilbyder Jutlander Bank også kassekredit og forbrugslån.

Hos Jutlander Bank er det blandt andet muligt at låne penge til køb af bolig, og det er det også, selvom man er førstegangskøber. Det er også muligt at låne penge, hvis man har et ønske om at bygge om eller bygge til. Boliglånet kan bruges til både lejlighed, hus, fritidshus, andelsbolig eller andre former for boliger. Hos Jutlander Bank er der også mulighed for at låne penge til forældrekøb. Jutlander giver desuden mulighed for at omlægge et allerede eksisterende realkreditlån. Når et realkreditlån optages gennem Jutlander Bank, er det i samarbejde med Totalkredit, og her er der mulighed for at optage lån med både fast og variabel rente. Der er også mulighed for at optage lån både med og uden afdrag. I forbindelse med optagelse af et boliglån, er det hos Jutlander Bank muligt at optage et prioritetslån, der sikrer en fleksibel finansiering, og som samtidig giver mulighed for at få en kassekredit i huset. Det sikrer en lavere rente på lånet.

Hos Jutlander Bank er der desuden mulighed for at få et billån til en af Danmarks bedste renter. Billånet har en rente på 2,99%, ÅOP på 4,41%, og med dette lån er der mulighed for at købe både ny og brugt bil.

Når der er tale om erhvervsmæssige sammehænge, er det som iværksætter blandt andet muligt at låne penge i Jutlander Bank til opstart af virksomhed. I denne forbindelse har Jutlander Bank blandt andet et samarbejde med Vækstfonden. Hvis man er landmand, er der også god hjælp af hente i Jutlander Bank.

Hvordan er låneprocessen hos Jutlander Bank?

Hvis man ønsker at låne penge hos Jutlander Bank, kan man online udfylde en formular, og banken vil efterfølgende tage kontakt. Jutlander Bank anbefaler, at man tager kontakt til banken, inden man går på boligjagt, for på denne måde at kunne klarlægge, hvor meget det er muligt at købe for, så boligen kommer til at passe til lånoptagerens samlede økonomi. Når der tages kontakt til en rådgiver i Jutlander Bank, er der også mulighed for i fællesskab at finde frem til den låntype, der passer lånoptageren bedst.

Når man ønsker at beregne, hvor meget et boliglån vil koste hos Jutlander, er det muligt at benytte sig af den online beregner, som er på bankens hjemmeside. På denne måde kan man hurtigt og nemt se, hvad det vil koste at optage et lån. Med Jutlander Banks boligberegner er det også muligt at gennemskue, hvad man har råd til at købe for, når det drejer sig om køb af bolig.

Når man ønsker at ansøge om et billån hos Jutlander Bank, kan det gøres online ved at udfylde en formular, og man vil efterfølgende blive kontaktet af en rådgiver. Her kan også vælges, hvilken afdeling det er, man ønsker at blive kontaktet af.

Når man har brug for at låne penge til andet end bil og bolig, er der også mulighed for at udfylde en formular på Jutlander Banks hjemmeside, og her vil man også blive kontaktet af en rådgiver.

Hvis man har brug for rådgivning i erhvervsmæssig sammenhæng, anbefales det at tage kontakt til en erhvervsrådgiver i banken for at aftale et møde.