Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Hvidbjerg Bank

TRUSTPILOT SCORE: 5.5 / 10

Hvidbjerg Bank er en lokal bank, der hører til i det midt- og vestjyske Limfjordsområde, og banken har hovedsæde i Thyholm. Hvidbjerg Bank blev grundlagt i 1912, og banken har siden 1997 har ekspanderet med fire filialer i Struer, Viborg, Holstebro og Hurup. Hvidbjerg Bank har mere end 100 års erfaring med at drive bank, og det er en bank, der er stolt af at være en ægte lokal bank. Banken arbejder dagligt ud fra de muligheder, som tæt- og nærheden giver, når der arbejdes i lokale samfund. Hvidbjerg Bank slår sig blandt andet på at kunne tilbyde alle de bankprodukter og -ydelser, som en bankkunde har brug for. Hvidbjerg Bank er rettet mod både privat- og erhvervskunder. Hvidbjerg Bank tilbyder både professionel og kompetent rådgivning til alle kunder.

Hvilke lån tilbyder Hvidbjerg Bank?

Da Hvidbjerg Bank har både privat- og erhvervskunder, er der flere muligheder for at låne penge i banken. Banken tilbyder desuden lånemuligheder til unge mennesker mellem 18 og 28 år.

Hvis man går med boligtanker og ønsker at låne penge til køb af bolig, er der hos Hvidbjerg Bank rig mulighed for at låne penge. Banken tilbyder desuden lån til om- og tilbygning af boliger, og der er også mulighed for at låne penge til at bygge selv. Hvis man allerede har et boliglån et andet sted, giver Hvidbjerg Bank også mulighed for, at lån kan omlægges, hvis man ønsker at blive kunde i banken. På Hvidbjerg Banks hjemmeside har banken udarbejdet 10 trin for købsprocessen, når man ønsker at gøre sine boligdrømme til virkelighed. Det er en god hjælp til at gennemskue, hvad der skal til, når man har et ønske om at købe en bolig.

Når man ønsker at låne penge til køb af bolig gennem Hvidbjerg Bank, vil et eventuelt realkreditlån blive optaget gennem Totalkredit. Hvis man går ind på Totalkredits hjemmeside, vil man her selv kunne regne på de muligheder, man har. Hvis man endnu ikke har fundet den bolig, man gerne vil have, kan man hos Hvidbjerg Bank få udstedt et boligkøberbevis. Et boligkøberbevis er en forhåndsgodkendelse til boligfinansiering, og det beløb, man kan blive godkendt til at købe bolig for, fastlægges individuelt. På bankens hjemmeside findes desuden beregnere, der kan give vejledende beregninger af, hvad det vil koste at optage et lån til køb af bolig. Hvis man har et ønske om at optage et lån til en andelsbolig, kan Hvidbjerg Bank også være behjælpelige med både råd og vejledning.

Hvidbjerg Bank tilbyder også lånemuligheder, når det drejer sig om anskaffelsen af bil, motorcykel eller campingvogn. Når man ønsker at anskaffe sig en af disse, blander banken sig ikke i hverken mærke eller model.

Hvis man har brug for en kassekredit eller et forbrugslån, yder Hvidbjerg Bank også hjælp. Disse lån kan man bruge til lige det, man ønsker, og banken blander sig ikke i, hvad pengene bruges til.

Når man er mellem 18 og 27 år, har man også mulighed for at få både en kassekredit og optage et forbrugslån i banken.

Uanset hvilket lån, man som privatperson ønsker at optage, har Hvidbjerg Bank låneberegnere på hjemmesiden, som kan anvendes til at beregne, hvor meget det vil koste at optage det pågældende lån.

Hvidbjerg Bank tilbyder også lån til erhvervskunder, og her kan blandt andet optages både realkreditlån og lån til iværksætteri. Hvis man går med tanker om at låne penge i erhvervsmæssigt regi, anbefales det at tage kontakt til banken, så der kan aftales et møde, hvor mulighederne kan drøftes.

Hvordan er låneprocessen hos Hvidbjerg Bank?

Hvis man går med tanker om at optage et lån hos Hvidbjerg Bank, skal banken i alle tilfælde kontaktes, så der kan aftales et møde med en rådgiver. Det er muligt at ringe til banken eller sende den en mail, og man kan også møde uforpligtende op i den filial, der ligger tættest på, hvor man bor, og her aftale et personligt møde.

Når man eksempelvis har et ønske om at optage et lån til køb af bolig, kan Hvidbjerg Bank være behjælpelig med at give det fulde overblik over ens personlige økonomiske råderum, og banken kan samtidig være med til at hjælpe med finansieringen. Den nemmeste måde at finde ud af, hvor meget man har råd til at købe for, er ved at kontakte Hvidbjerg Bank med henblik på et uforpligtende, personligt møde. På et sådant møde vil en rådgiver fra banken kunne klarlægge de økonomiske muligheder for den, der ønsker at låne penge. Det er uanset, om man allerede har fundet den bolig, man ønsker at købe, eller ej. Beløbet, som man kan købe bolig for, fastlægges ud fra de informationer, man er blevet bedt om at medbringe. Her kan eksempelvis være tale om lønsedler samt budget. Ethvert møde i banken med henblik på lån tager udgangspunkt i den enkeltes økonomi, som skal dokumenteres. Forud for et møde med Hvidbjerg Bank vil man få at vide, hvilke informationer der skal medbringes.

Hvis man ønsker at låne penge til bil, motorcykel eller campingvogn, skal man kontakte banken for at tale om de finansieringsmuligheder, banken kan tilbyde. Det samme er gældende, når der er tale om forbrugslån og kassekredit – også for unge mennesker.

Det er værd at være opmærksom på, at Hvidbjerg Bank mest af alt interesserer sig for, om kundens økonomi er sund, og om vedkommende er i stand til at betale pengene tilbage, når der skal tages stilling til, om et lån kan tilbydes.