Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

HG Finans

TRUSTPILOT SCORE: 7.4 / 10

HG Finans er en erfaren låneudbyder, der tilbyder lån på helt op til 50.000 kr. Målsætningen for HG Finans er, at det skal være enkelt, fair og trygt at låne penge. HG Finans samarbejder med Basisbank, som de tilbyder lån sammen med. Når man ansøger om et lån gennem HG Finans, er det derfor Basisbank, der låner pengene ud til en. Når et lån optages gennem HG Finans, er der flere fordele, og fordelene er blandt andet, at lånet hurtigt udbetales til ens konto, og at alle lån har en lav rente. HG Finans tilbyder desuden 100 % gennemsigtighed, og det er muligt at betale lånet ud, når man vil.

Hvilke lån tilbyder HG Finans?

Hos HG Finans er der mulighed for at optage et forbrugslån og låne penge, til hvad man end ønsker, og det er i den forbindelse muligt at låne alt mellem 3.000 og 50.000 kr. og er perfekt hvis du f.eks. ønsker et lån på 5000 kr. Når man ansøger om et lån gennem HG Finans, skal man ikke oplyse, hvad pengene skal bruges til, og man har derfor frihed til at gøre, hvad man vil, med pengene. Ethvert lån kan have en løbetid på mellem 12 og 72 måneder, og hvis man ønsker det, kan man når som helst indfri lånet, når blot man har pengene til det. På HG Finans’ hjemmeside findes en låneberegner, og det er her muligt at angive, hvor stort et beløb, man ønsker at låne, og hvor lang en løbetid, man ønsker. Når dette er indtastet, vil man kunne se, hvad den månedlige ydelse for lånet vil være, og det er en god idé at tænke over, om dette er et beløb, som man er i stand til at betale tilbage, inden man ansøger om et nyt kvik lån. Når man har fundet frem til lånebeløb og løbetid, ansøges efterfølgende om lånet. Det er dog værd at vide, at den månedlige ydelse er baseret på en vejledende beregning, og at den endelige månedlige ydelse vil blive oplyst, hvis man bliver godkendt til at optage et lån gennem HG Finans.  På HG Finans hjemmeside findes desuden en rente- og prisoversigt.

Hvordan er låneprocessen hos HG Finans?

For at ansøge om et lån gennem HG Finans, skal man være over 18 år, og man skal være bosiddende i Danmark. Man skal desuden have en fast indtægt, og man må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret.

Når man ansøger om et lån gennem HG Finans, får man svar, inden der er gået en time. Hvis man bliver godkendt til det lån, man har ansøgt om at låne, vil man have pengene på sin konto senest dagen efter, at man har underskrevet låneaftalen.  Når der ansøges om et lån gennem HG Finans, skal der ingen sikkerhed stilles for lånet. Det er til hver en tid uforpligtende at ansøge om et lån gennem HG Finans, og hvis man bliver godkendt til et lån, er man derfor ikke forpligtet til at optage det. Når man har ansøgt om et lån gennem HG Finans, skal man dog være opmærksom på, at der ingen garanti er for, at man bliver godkendt. Enhver låneansøgning gennem HG Finans går nemlig gennem en kreditvurdering, som afgørelsen om lån træffes på baggrund af. På ethvert lån gennem HG Finans, som er underskrevet, vil der være 14 dages fortrydelsesret.