Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Handelsbanken

TRUSTPILOT SCORE: 3.6 / 10

Handelsbanken er en af de største banker i Norden, og den er også kendt under navnet Svenska Handelsbanken AB. Banken har afdelinger i både Sverige, Norge, Finland, Storbritannien og Danmark. Handelsbankens kunder er både private og erhverv, og banken er en universalbank, som har et fyldestgørende udbud af finansielle ydelser. I Danmark har Handelsbanken filialer i store dele af Sjælland og Jylland, ligesom der også er en enkelt i Odense på Fyn. Handelsbanken tilbyder personlig rådgivning, og banken slår sig på at være en bank, der kender kunden. Samtidig går banken for at være en af Nordens stærkeste banker.

Hvilke lån tilbyder Handelsbanken?

Hvis man ønsker at optage et lån, er der hos Handelsbanken mulighed for blandt andet både boliglån, billån, forbrugslån og kassekredit. Det betyder, at Handelsbanken henvender sig til de fleste private, som er på udkig efter et lån.

Når det drejer sig om boliglån, har Handelsbanken forskellige muligheder. Handelsbanken låner penge ud til både en almindelig ejerbolig, andelsbolig og sommerhus. På bankens hjemmeside findes en guide til køb af alle disse tre. På denne måde er der online god hjælp at hente, når man søger svar på de spørgsmål, man har. Når man har et ønske om at købe et sommerhus, er det hos Handelsbanken muligt at låne helt op til 80 % af sommerhusets pris. Handelsbanken tilbyder i denne forbindelse også de samme gode lånemuligheder, som de tilbyder, når det drejer sig om køb af et almindeligt hus. På Handelsbankens hjemmeside er der desuden mulighed for at benytte sig af en boligberegner, som kan give et praj om, hvor meget man som privatperson har mulighed for at købe for. Det er her også muligt at beregne, om det kan være fordelagtigt at omlægge det lån, man allerede har. Handelsbanken har også en låneberegner, og her er det muligt at beregne, hvor meget det vil koste at optage et prioritetslån til køb af bolig. Samme sted er der mulighed for at beregne, hvor meget det vil koste at optage et realkreditlån gennem Totalkredit, som er Handelsbankens samarbejdspartner. Det er værd at være opmærksom på, at alle beregninger er vejledende. Hvis man ønsker en personlig låneberegning, skal man tage kontakt til banken, som kan være behjælpelig med at klargøre, hvordan et boliglån kan sammensættes, så lever op til den enkelte kundes behov og økonomi.

Hvis man ønsker at optage et billån eller et lån til en motorcykel eller campingvogn, tilbyder Handelsbanken desuden attraktive lån. Det er uanset, om der er tale om anskaffelsen af nyt eller brugt. Renten på lånet er individuel, og den aftales derfor i samarbejde med en rådgiver i banken. Når man optager et lån til et af de tre nævnte formål, vil lånet have en løbetid på maks 8 år, og man bestemmer selv forhandler og mærke, og det er også op til en selv, om man ønsker at købe nyt eller brugt, hos forhandler eller privatperson. På Handelsbankens hjemmeside findes også en billånsberegner, som man kan benytte til vejledende at finde ud af, hvad et lån vil koste.

Hvis man har brug for et forbrugslån eller en kassekredit, tilbyder Handelsbanken også gode muligheder. Et forbrugslån kaldes her for et Privatlån. Et Privatlån kan man bruge til det, man ønsker, og lånet vil blive tilpasset til de behov, man har. Renten på et Privatlån er variabel, og den fastsættes samtidig individuelt. Hvis man har brug for lidt ekstra luft i økonomien, kan man vælge at få en kassekredit.

Hvis man er mellem 18 og 27 år, er der hos Handelsbanken også mulighed for at optage forskellige former for lån. Her kan eksempelvis være tale om forbrugslån og kassekredit, men Handelsbanken tilbyder også mulighed for lån til bolig til denne aldersgruppe.

På Handelsbankens hjemmeside er der mulighed for at finde vejledende priser på alle de lån, som banken tilbyder.

Hvordan er låneprocessen hos Handelsbanken?

Når det drejer sig om optagelsen af lån, er det både gratis og uforpligtende at tage kontakt til Handelsbanken for at forhøre sig om de muligheder, der er. Det er også helt uforpligtende at få foretaget forskellige beregninger i forbindelse med et eventuelt lån. Det anbefales her at tage kontakt til en filial, der ligger i nærheden af, hvor man bor, for at aftale et møde med en rådgiver. Hvis man allerede er kunde hos Handelsbanken, har man eksempelvis mulighed for at søge om et forbrugslån eller en kassekredit via netbank. Alle andre lån fastlægges i samarbejde med en rådgiver, og de kræver derfor en personlig samtale i en af Handelsbankens filialer. Hvis man ønsker at blive kunde i banken, er der desuden mulighed for at ansøge om dette online.