Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Gokredit

TRUSTPILOT SCORE: 4.8 / 10

Hvis man gerne vil have muligheden for at låne penge både nemt og hurtigt, kan Gokredit være det rette sted at gå hen. Gokredit så dagens lys i februar 2015, og det er danskejet. Ledelsen består af to tidligere kolleger, og Gokredit vil gerne give danskerne en god mulighed for at låne de penge, de har brug for – både sikkert, enkelt og hurtigt. Gokredit tilbyder små lån til dem, der ikke har brug for mere end et par tusinde kroner.

Hvilke lån tilbyder Gokredit?

Hos Gokredit er der mulighed for at optage et lån mellem 3.000 og 6.000 kr. Der er her tale om et såkaldt Kviklån. Til alle lån er der faste etableringsomkostninger samt en fast debitorrente på 0 %. Første gang, man vælger at låne penge hos Gokredit, er der kun mulighed for at låne 3.000 kr. Hvis man afbetaler dette lån til den aftalte tid, kan ens maksimale lånebeløb forhøjes med 1.000 kr. om måneden – helt op til 6.000 kr. Hvis man ønsker at låne penge hos Gokredit igen, er det en individuel kreditvurdering, der danner grundlag for, hvor meget man har mulighed for at låne. Hvis man eksempelvis vælger at låne 3.000 kr. i 30 dage, vil der være etableringsomkostninger for 625 kr., og det betyder, at ÅOP vil ligge på 899,86 %. Der er mulighed for at se etableringsomkostningerne til alle lån på Gokredits hjemmeside.

Gokredit tilbyder også muligheden for at få kredit på mellem 3.000 og 10.000 kr. Her vælger man selv, hvor længe man vil have kreditten, og den kan eksempelvis løbe på op til 14 måneder. Hvis man eksempelvis ansøger om en kreditramme på 10.000 kr. og bliver godkendt til denne, vil den første udbetaling af kreditten være på 5.000 kr. Hver måned skal man som lånoptager betale et afdrag, og herefter vil de næste 1.000 kr. på kreditrammen frigives. En kredit hos Gokredit er en anderledes måde at låne penge på.

Der kan læses mere om begge lånemuligheder på Gokredits hjemmeside.

Hvordan er låneprocessen hos Gokredit?

Man skal være mellem 25 og 69 år for at kunne ansøge om et lån hos Gokredit. Man skal desuden have et dansk CPR-nummer, og man skal have folkeregisteradresse i Danmark. Man må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret, og man skal desuden findes kreditværdig. Man må heller ikke bo på samme adresse som andre, der har et lån hos Gokredit. Derudover er der en række andre betingelser, der skal være opfyldt.

Når man ønsker at ansøge om et lån hos Gokredit, sker det med NemID. Når en låneansøgning er udfyldt, vil man blive kreditvurderet. En ansøgning gennem Gokredit bliver kreditvurderet på få sekunder. Det sker, fordi Gokredit har investeret i et IT-system, der er i stand til det. Gokredits system er også forbundet til blandt andet flere kreditpartnere samt E-skat og NemId. Når et lån er godkendt hos Gokredit, skal låneaftalen underskrives, og herefter bliver pengene automatisk overført til lånoptagerens NemKonto. Det er i øvrigt den sikreste måde at få udbetalt penge på.

Hvis man har spørgsmål til lån, kan man til hver en tid kontakte Gokredit pr. telefon eller mail. Gokredit har dagligt kontortid mellem 10 og 15.