Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

GE Money Bank

TRUSTPILOT SCORE: 0 / 10

GE Money Bank har rødder tilbage til 1930’erne i USA, men den reelle GE Money Bank i Danmark blev grundlagt i 1994 og er ejet af General Electric-koncernen. Banken har haft op mod hele 130 mio. kunder i 55 forskellige lande, og de har fokus på privatkunder. I 2015 valgte General Electric at sælge dele af GE Money Bank til andre banker og finansvirksomheder, herunder Santander Consumer Bank.

Hvad kan jeg låne hos GE Money Bank?

Hos GE Money Bank kan du låne mellem 50.000 kr. og 250.000 kr., og du kan låne pengene til en yderst lav rente, nemlig med et niveau på mellem 3,9 % og 9,95 %. I nogle tilfælde kan det endda være billigere for dig at optage især forbrugslån hos GE Money Bank end i selve bankerne, da du kan få et Privatlån Plus med en rente nede på de 3,9 %. Derudover kan det også være en fordel ikke at låne de resterende 20% af din kommende bolig i en bank, men i stedet omlægge lånet til et Privatlån Plus. Fordelen ved dette er, at det er billigere for dig, og du skal ikke stille nogen sikkerhed, så du kan faktisk låne flere penge, som du eventuelt kan bruge til privatforbrug eller en renovering af din nye bolig.

Hvordan er låneprocessen hos GE Money Bank?

Når du vil låne penge hos GE Money Bank, skal du ansøge om det. Dette gør du via Santander Bank, fordi de som sagt har opkøbt GE Money Bank. Men lad dig ikke snyde af dette, det er stadig det samme slags lån, du optager, som før banken gik under Santander!

Låneprocessen er enkel og hurtig og sker via Santander Banks hjemmeside. Her indtaster du det ønskede beløb samt den ønskede løbetid, og så får du et overblik over, hvordan dit lån kan komme til at se ud. Nærmere sagt får du informationer om den præcise rente, som du altså først får lagt 100% på plads efter du har ansøgt om lånet, dine kreditomkostninger samt andre gebyrer og omkostninger, der fører til det samlede beløb, du i sidste ende skal betale tilbage. Derudover kan du tilpasse beløbet og låneperioden til størrelsen på den månedlige ydelse, du ønsker at betale. Herefter starter du din ansøgning, og du bliver spurgt om nogle oplysninger på dig, samt om du er registreret i RKI (Ribers Kredit Information), som er et register over dårlige betalere, samt hvor høj din årlige indkomst er. Disse oplysninger giver GE Money Bank og Santander Bank et bedre billede af dig og din økonomi, samt om du er i stand til at kunne betale lånet tilbage – det er altså både til for at beskytte dig og banken!

Herefter får du et tilbud på et lån. Du kan både vælge om du vil underskrive og dermed godkende lånet med dit NemID, hvilket er en nem, sikker og hurtig løsning, eller du kan vælge at sende papirerne ind med posten, hvis du føler mere sikkerhed i dette.

Derudover er det også rigtig nemt at betale dine lånte penge tilbage, også hvis det går op for dig, at du ikke skulle bruge helt så mange alligevel. Der er nemlig ingen grænser for, hvornår inden for den fastsatte låneperiode, du skal betale pengene tilbage, så faktisk kan du gøre det med det samme, du finder ud af, at du ikke skulle bruge pengene alligevel.