Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Frøs Sparekasse

TRUSTPILOT SCORE: 9.3 / 10

Frøs Sparekasse er en dansk sparekasse, der blev oprettet i 1872. Hovedsædet ligger i Rødding i det sydlige Jylland, og sparekassen har i alt 11 filialer, der er placeret i Syd- og Sønderjylland. Frøs Sparekasse er dermed en lokal sparekasse, som dækker lokalområdet bredt. Frøs Sparekasse ønsker at gøre kundernes hverdag lettere, og sparekassen har samtidig et ønske om at sikre kunderne større råderum. Frøs Sparekasse har desuden fokus på levere rådgivning og finansielle løsninger og herigennem styrke samfundsudviklingen. Hos Frøs Sparekasse er der mulighed for at få opfyldt sine drømme. Sparekassen har både privat- og erhvervskunder.

Hvilke lån tilbyder Frøs Sparekasse?

Frøs Sparekasse har et stort udvalg af lån, og der er blandt andet mulighed for at få boliglån, billån, lån til campingvogn, båd og motorcykel samt forbrugslån og kassekredit. Til erhvervskunder tilbyder Frøs Sparekasse også forskellige finansieringsmuligheder.

Hvis man ønsker at optage et boliglån hos Frøs Sparekasse, er der mulighed for at låne penge til en almindelig ejerbolig, men også til sommerhus. Sparekassen har fuld fokus på boligkøb i Syd- og Sønderjylland og har et ønske om at sikre gode vilkår for alle, der går med tanker om køb af bolig i disse områder. Frøs Sparekasse har et stort udvalg af attraktive boliglån, og hvis man gerne vil bygge hus eller bygge om, kan sparekassen også tilbyde en såkaldt Byggekredit som er en kredit, der kan bruges til at betale udgifterne, mens byggeriet står på. En byggekredit kan bruges til byggeprojekter til ens private bolig, men også til sommerhus. Byggekreditten er en kredit, der bruges som mellemfinansiering, mens byggeriet står på, og den har en varighed på op til et år.
Når det drejer sig om et boliglån hos Frøs Sparekasse, er der mulighed for at låne alt mellem 100.000 og 5.000.000 kr. Det er dog her værd at vide, at et boliglån er en individuel sag, som tager udgangspunkt i den enkeltes økonomiske forhold.

Frøs Sparekasse giver også sine kunder mulighed for at låne penge til anskaffelsen af en bil. Hos sparekassen er der mulighed for at optage et billån både med og uden udbetaling, og renten på billånet vil være variabel og ligge mellem 3,95 og 5,95 %. Hos Frøs Sparekasse er der mulighed for at få et billån til langt de fleste biler – dog kan der være nogle begrænsninger, hvis der er tale om meget gamle biler.

Frøs Sparekasse tilbyder også lån til både campingvogn, båd og motorcykel. Hvis der er et ønske om anskaffelsen af nogle af disse, skal der tages kontakt til banken for at tale om de muligheder, der er.

Hvis man har et ønske om at få en kassekredit eller et forbrugslån, skal man desuden tage kontakt til banken. Der er også mulighed for at optage disse lån, hvis man er mellem 18 og 27 år.

 Hvordan er låneprocessen hos Frøs Sparekasse?

Hvis man har et ønske om at låne penge, og man gerne vil tale med Frøs Sparekasse om de muligheder, der er, anbefales det at tage kontakt til banken. Dette kan gøres pr. telefon eller mail, og hjemmesiden giver desuden mulighed for, at man kan udfylde en formular, hvor man så efterfølgende vil blive kontaktet. Når man taler med en rådgiver pr. telefon, er der mulighed for at stille de spørgsmål, man har, men hvis man ønsker at tale med en rådgiver om et specifikt lån, og hvorvidt det er muligt at optage et sådan lån, skal der aftales et personligt møde i banken. Til et personligt møde er der rig mulighed for at stille alle de spørgsmål, man måtte have, og der vil her også være mulighed for at blive klarlagt, om Frøs Sparekassen kan tilbyde et lån. Man kan til hver en tid også vælge at kigge forbi banken og se, om der er en rådgiver ledig, som man kan tale med. Hvis ikke der er, kan man aftale et møde med en rådgiver på et senere tidspunkt.