Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Føniks Privatlån

TRUSTPILOT SCORE: 4.1 / 10

Føniks Privatlån er en helt ny långiver, som er lanceret af DER Privat finans. Føniks Privatlån adskiller sig fra mange andre långivere ved, at de tilbyder den samme lave rente til alle, der optager lån. Føniks Privatlån har hovedsæde i Odense, og de sikrer dig, at du får friheden til at gøre det, du vil.

Hvilke lån tilbyder Føniks Privatlån?

Hos Føniks Privatlån er det muligt at ansøge om lån mellem 10.000 kr. og 100.000 kr.. Føniks Privatlån kræver ikke, at der stilles sikkerhed for det lån, der optages. Lån penge nu med Føniks Privatlån, hvis du har behov for en hurtig udbetaling uanset om det er et kvik lån eller en anden form for forbrugslån. Det er muligt at vælge en løbetid på mellem 12 og 108 måneder for det lån, der optages. Den faste, årlige debitorrente hos Føniks Privatlån ligger på 16,90%, og ved et lån, der har en løbetid på 24 måneder, vil ÅOP ligge på 26,50%. Hvis der derimod er tale om en løbetid på 72 måneder, vil ÅOP være på 20,51%, mens ÅOP vil ligge på 19,55%, hvis man vælger en løbetid på 108 måneder. Ved alle lån vil der være et oprettelsesgebyr på 800 kr.

Når man ansøger om et lån online ved Føniks Privatlån, vil der fremkomme tre forslag til den månedlige ydelse. På baggrund heraf kan man selv tage stilling til, hvor stor en ydelse, man ønsker eller er i stand til at afdrage månedligt. Jo mere, man er i stand til at afdrage, jo hurtigere vil man få betalt af på lånet. Hvis man har andre ønsker til månedligt afdrag end dem, der fremkommer, kan man til hver en tid kontakt Føniks Privatlån pr. telefon.

På Føniks Privatlåns hjemmeside er det desuden muligt at hente et budgetskema, som man kan bruge til at beregne sit rådighedsbeløb. På denne måde er det simpelt at gennemskue, hvor meget man har mulighed for at afdrage på sit lån om måneden.

Hvordan er låneprocessen hos Føniks Privatlån

Det er både simpelt, nemt og hurtigt at ansøge om et lån hos Føniks Privatlån. Når man ønsker at optage et lån hos Føniks Privatlån, skal man være fyldt 20 år, og må man ikke være registreret i RKI. Man skal også kunne dokumentere sin indtægt. Man skal desuden opfylde de kriterier, Føniks Privatlån har for kreditvurdering. Når man ansøger om et lån hos Føniks Privatlån, skal man desuden angive forskellige personlige oplysninger, og herunder hvor store indtægter man har. Hvis man ansøger om lån hos Føniks Privatlån mellem 8 og 22, vil man få svar på sine låneansøgning inden for en time. Senest dagen efter, at en låneansøgning er godkendt, vil man have pengene på sin konto.

Når man ansøger om et lån hos Føniks Privatlån, er der ingen garanti for, at man får lånet. Beslutningen for, om man får lånet, danner baggrund i den kreditvurdering, der er foretaget. Hvis man får tilbudt lånet, er man dog ikke forpligtet til at optage det, og hvis man gør, vil der dog stadig være en fortrydelsesret på 14 dage.

Hvis man har spørgsmål til Føniks Privatlån, kan man dagligt ringe til dem mellem kl. 8 og 22. Det er også muligt at sende en mail til dem, hvis det ønskes.