Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Express Bank

TRUSTPILOT SCORE: 7.8 / 10

Express Bank er en internetbaseret bank, og den er ejet af BNP Paribas. Banken startede i 1987, men den hed dengang HandelsFinans og var en del af Danske Bank, før den skiftede både ejer og navn. Hovedsædet ligger i dag i Taastrup, og banken har 153 ansatte. Banken specialiserer sig blandt andet i lån og kreditter til private.

Hvad kan man låne hos Express Bank?

Hos Express Bank er der flere hovedkategorier af lån, som du kan optage. Det gælder et byggelån, hvis du skal bygge en ny bolig eller ændre noget i din nuværende bolig, et ferielån, så du kan tage ud at rejse, et samlelån og et almindeligt lån.

Ved byggelån kan du låne mellem 30.000 og 300.000 kr., som du altså kan bruge til at bygge til, renovere osv. Den pålydende rente er fra 3,49%, og lånet gælder altså alle med hus, ejerlejlighed, andelsbolig eller sommerhus, og det fremgår af bankens hjemmeside, at lånet skal bruges til en fastmonteret boligforbedring. Du kan beregne dit kommende byggelån på Express Banks hjemmeside.

Ved ferielån kan du få din drøm om at rejse til at gå i opfyldelse, da du kan låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. Det gode ved lånet er, at du ikke skal stille sikkerhed. Hvis du dog nærmere ønsker fleksibilitet på rejsen, frem for finansiering af hele rejsen, kan du også overveje deres Visa ONEcard, kan du ansøge om kredit på mellem 5.000 og 50.000 kr., og fordelen ved dette er, at du altså kun skal betale renter af det, du rent faktisk bruger.

Ved samlelån kan du sammenlægge flere lån fra Express Bank eller andre låneudbydere på mellem 75.000 kr. og 500.000 kr. Fordelen ved dette er ikke kun, at du får et klart større overblik over dine lån, men også at du ikke skal stå for noget selv – Express Bank står for kontakten med dine andre låneudbydere, og derudover giver det dig et større rådighedsbeløb hver måned.

Det sidste lån, det generelle forbrugslån, er til dig, som ønsker et lån til f.eks. flere ting eller bare almindeligt forbrug. Her går renten også fra 3,49%, og du kan låne mellem 10.000 kr. og 300.000 kr. Derudover kan du vælge en lang betalingsfrist helt op til 144 måneder, og dette lån kræver heller ikke, at du skal stille sikkerhed.

Hvordan er låneprocessen hos Express Bank?

Låneprocessen er nem og simpel, og det hele kan gøres over internettet via Express Banks hjemmeside. Her kan du både læse om de kriterier, der er ved de forskellige lån, og du kan derudover også beregne dit lån, alt efter hvilken slags lån, du ønsker, og hvor meget, du ønsker at låne. Når du har beregnet dig frem til det perfekte lån for dig, ansøger du blot via deres hjemmeside, hvor du skal give banken en række informationer om dig. Ansøgningen er 100% uforpligtende, og det betyder altså, at du kan ansøge om lånet for at få et billede af, hvad banken kan tilbyde dig, men du binder dig først, når du har skrevet under på denne aftale.

Efter du har ansøgt, foretager Express Bank en kreditvurdering af dig, og i forbindelse med dette, tjekker de også, om du er registreret i RKI (Ribers Kredit Information) eller Debitor Registeret, som altså begge er registre over dårlige betalere. Hvis du ikke er dette, får du et tilbud, der passer til dig, og når du har underskrevet dette, har du optaget dit lån.