Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Djurslands Bank

TRUSTPILOT SCORE: 4.6 / 10

Hvad er Djurslands Bank?

Djurslands bank er en dansk bank med selskabsform for aktieselskab. Banken har 16 afdelinger, heriblandt en UngBank afdeling.

Hos Djurslands Bank får du et fuldt overblik over din økonomi, ligegyldig alder. Djurslands Bank hjælper dig med alt fra daglig økonomi, budgetplanlægning og investering til tips til hvordan du bruger Netbank. Djurslands Bank er både for private samt erhverv, og her er du altid sikret aktiv rådgivning af professionelle.

Ønsker du at blive kunde kan du nemt booke et møde i den nærmeste afdeling. Du skal blot indtaste dine oplysninger på Djurslands Banks hjemmeside og så er du klar som ny kunde.

Som kunde hos Djurslands Bank er du dækket af Garantiformuen.

Hvad er UngBank?

UngBank er en afdeling som Djurslands Bank har stiftet for unge mellem 18-30 år. Her sætter de fokus på de unges liv gennem rådgivere med speciale i, hvordan man som ung får mest ud af sin økonomi.

Som medlem af UngBank har du en fast rådgiver, som kender til dig samt din økonomi Du kan altid kontakte din rådgiver, hvis du får brug for tips eller andet angående din økonomi. Du har herudover adgang til et UngBank-rådgiverteam. Hvis behovet er til det, kan du endda holde onlinemøder med din rådgiver. Rådgiverne er uddannet i at rådgive dig om alt fra fremtidige rejsedrømmer til SU-lån. De hjælper dig på bedst mulig vis, ligegyldigt om du er interesseret i lån eller opsparing.

Der er mange fordele ved at være kunde i UngBank, heriblandt hvis du er studerende. Hvis du er studerende på en videregående uddannelse, samt berettiget til SU, og har en studiekonto på indlån op til 15.000 kan du få 3,5% i rente som helkunde i UngBank. Studiekonto tilbyd til dig.

På Djurslands Banks hjemmeside får du også hjælp til hvordan du administrere din økonomi fremadrettet, heriblandt pension, boligopsparing, køb af bil og forsikringer. Du kan på deres hjemmeside også få hjælp til hvordan du låner penge og hvad de vigtige begreber som ÅOP har af betydning for netop det.

Hvad tilbyder Djurslands Bank ellers?

Djurslands Bank hjælper dig også med at få mere ud af din formue – såkaldt private banking.
Hvis du har en bolig, pension eller investeringen er der mulighed for optimering af din formue. Dette kan Djurslands Bank hjælpe dig med – de står nemlig klar med rådgivning og specialistviden. Hvis du eksempelvis ønsker at finansiere din bolig, kan Djurslands Bank tilbyde formuerådgivning om friværdi i din bolig, køb og salg af boliger i Danmark og udlandet samt meget mere. De hjælper dig med et fuldt overblik over din samlede boligformue og udarbejder løsninger som hæver værdien af formuen.

Hvis du ønsker at få mere ud af din pension, kan du også få rådgivning af Djurslands Bank. Her kan du blandt andet få hjælp til om du bør holde fast i din nuværende opsparing, spare yderligere op eller en helt tredje løsning. Du kan finde en oversigt over hvordan du kan hæve din formue på Djurslands Banks hjemmeside.

Med andre ord, kan du ligegyldigt din økonomiske situation få rådgivning fra Djurslands Bank.