Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

DiBa

TRUSTPILOT SCORE: 9.4 / 10

Diba Bank er en dansk bank med tidligere hovedsæde i Næstved. Navnet er opstået på baggrund af sammentrækning af det tidligere navn, Diskontobanken.

Banken blev i 2013 opkøbt af Sydbank, og i januar 2014 blev den slettet fra handel og afnoteret på Fondsbørsen. Dette skete efter Sydbanks tvangsindløsning af de resterende aktier i Diba Bank.

Diba Billån har fået Bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK penge i oktober 2018.

Hos Diba Billån kan du låne penge til din næste bil til en god rente. Du kan nemlig få variabel eller fast rente med månedlig tilskrivning, når du låner penge gennem Diba.

Det lån, som Diba kan tilbyde dig, handler i sidste ende om kreditvurdering samt økonomi for den gældende låntager, så det bør du som låntager være klar over, før du ansøger om et lån.

Du kan vælge forskellige former for lån, heriblandt billån uden udbetaling. Dette lån er smart, da der er 0 kr. i udbetaling samt en løbetid helt op til 96 måneder. Du kan desuden indfri lånet uden nogle form for gebyrer. Diba tilbyder et hav af andre lån, som du kan læse mere om på jeres hjemmeside.

Hvilke lån tilbyder DiBa?

DiBa tilbyder udelukkende billån. Du kan døgnet rundt ansøge om at få et billån, hvad end det er med eller uden udbetaling.

Diba finansierer standartbiler og campingvogne, der er op til 8 år gamle. Disse finansieres uden udbetaling. Biler som er ældre ed 8 år finansieres op til 80% af købsprisen.

Alt dette og meget mere er til at finde på Dibas hjemmeside.

Låneprocessen hos DiBa

På diba.dk kan du beregne dit næste billån, hvilket både er nemt og smart. Du kan gennem hjemmesiden indtaste den pris på billånet, som du ønsker og herefter udbetaling, løbetid samt årgang. Herefter bliver dit lån beregnet og du bliver præsentereret for de bedste tilbud på et lån til netop dig. Herfra kan du nemt vælge det lån, som netop passer dig bedst. Når du har valgt dit lån, kan du ganske enkelt ansøge om dit lån online – både på mobil og tablet, hvilket gør det omtrent endnu nemmere for dig at finansiere din næste bil.
Ikke nok med det, får du hos DiBa et hurtigt svar på din ansøgning. Hvis du ansøger indenfor deres åbningstid, vil du nemlig få svar inden for få timer.

Du kan vælge mellem variabel eller fast rente på dit billån. Renten vil altid tilskrives månedligt bagud. Ved indbetalingen beregnes renten første ekspeditionsdag efter indbetales.
Du kan altid indbetale ekstra på dit lån eller indfri det før tid – helt uden gebyrer.

Den månedlige ydelse betales via Betalingsservice. Dette er ligeledes omkostningsfrit.

På Dibas hjemmeside kan du se en tabel over renteoversigt, gebyroversigt samt kreditomkostninger, som alt sammen hjælper dig med at finansiere dit billån.

Din låneansøgning vil blive vurderet ud fra flere kriterier, heriblandt en kreditvurdering og bilens type, samt alder og stand i forhold til kilometer. Der er altså ingen garanti for at du kan optage lånet, men der er derimod gode muligheder.

Hvis du skal købe eller sælge en bil privat fremfor gennem en forhandler, kan Diba også tilbyde dig et billån. Her er der tale om den samme vurdering gældende for bilkøb gennem forhandler.

Diba har flere gode råd til mulige kunder på deres hjemmeside, heriblandt råd til privat bilhandel. Her hjælper de dig trin for trin igennem hvordan du på bedst muligt vis finansierer din private bilhandel.

Diba hjælper dig også igennem forsikring og pant i bilen i tilfælde af at køb gennem privat ejer med en mulig gæld.

På Dibas hjemmeside er det desuden muligt at indhente oplysninger som er vigtige i forhold til slutseddel, registrering samt bevilling af billån.

Hvis du har brug for ekstra hjælp, sidder professionelle klar til at tage imod opkald hver dag mellem 8-20. Du kan finde deres telefonnummer eller mailadresse på Dibas hjemmeside.