Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

DER Privat Finans

TRUSTPILOT SCORE: 8.7 / 10

Hvad er DER Privat Finans?

DER Privat Finans, der med sine over 40 års erfaring, tilbyder lån til lige netop det, du går og drømmer om. DER Privat Finans tilbyder frihed og fleksibilitet til at betale af på lånet samt afdrage lige som du ønsker. Hvis du har behov for at pause dine betalinger, er der ligeledes mulighed for det. DER vægter lån, som ikke belaster dig, højt. DER vurderer desuden hver låneansøgning og derudfra tilpasser de lånet til den enkeltes behov samt økonomiske situation. Hos DER Privat Finans er der taget højde for alle.

Udover dette, stiller DER ikke spørgsmål ved, hvad dine penge skal gå til. Du kan bruge dem på akkurat det, som du ønsker.

Låneprocessen hos DER

DER tilbyder flere former for lån som eksempelvis minilån eller andre former for nye kviklån. Du kan låne mellem 10-100.000 kr. og du kan justere lånet ligesom du ønsker. Udover dette kan du betale når du vil, hvilket kun er et plus.

Et af de lån, som DER tilbyder, er et såkaldt PrivatLån Plus. Kort fortalt, giver det dig en kredit på op til 100.000 kr. med en rente fra 9,9% årligt. Her har du mulighed for at bestemme tilbagebetalingsperioden, medmindre du ønsker at betale lånet ud med det samme. Dette er uden nogen form for gebyrer.

En andet form for lån, som DER også tilbyder, er et tryglån. Her kan du ligeledes låne til hvad du vil og samme tid være forsikret mod arbejdsløshed. Dette betyder, at du vil få betalt de månedlige afdrag, i tilfælde af, at du mister dit arbejde. Det tager kun 5 minutter at ansøge om et lån.

Alt dette og meget mere finder du på DER Privat Finans hjemmeside, hvor du lander på forsiden med en kort oversigt over de forskellige låntyper.

Hvad skiller sig DER fra andre?

DER tilbyder ikke blot privatlån og tryglån, men også pauselån, hvilket ikke ses hos enhver låneudbyder. Med pauselån, har du mulighed for at låne helt op til 100.000 kr. og samme tid have perioder, hvor du slet ikke afdrager på lånet. Lige meget om du tror behovet for et pauselån opstår, har du altså muligheden for det gennem et lån hos DER.
Du kan også vælge at betale lånet ud, helt uden gebyrer, hvis du ønsker dette. Hos DER Privat Finans har du rig mulighed for at få netop det lån, som tilpasser dig – helt ned til mindste detalje.

Hos DER kan du også bestille et såkaldt lånebevis. I alt sin enkelthed er det til dig, som planlægger en større rejse, et bryllup eller andet med en økonomisk omkostning i fremtiden. Med et lånebevis, kan du have pengene klar på forhånd. Lånebeviset giver dig tal på, hvad du kan låne, så når tiden er til det, kan du handle hurtigt. Dog kan lånebeviset ikke være en garanti på det præcise beløb, men det kan give dig et godt overblik over, hvad der er muligt. Først når du har aktiveret lånet, skal du begynde at betale af på det.

Dit lånebevis gælder i 30 dage. Ved lånebevisets aktivering, vil der blive foretaget en kreditvurdering. Lånebeviset er gratis og uforpligtende.

På DER Privat Finans hjemmeside kan du nemt og enkelt bestille et lånebevis. Du skal blot indtaste dine personlige oplysninger samt beskæftigelse med mere, og så er du godt på vej mod et lånebevis. Husk at have dit NemID klar til ansøgningen.

DER Privat Finans står klar med gode råd om din økonomi. De hjælper dig med eventuelle spørgsmål, inden du endeligt beslutter dig for at låne penge. På den måde sikrer du dig ingen ubehagelige overraskelser. På deres hjemmeside finder du en overskuelig oversigt over gode råd om alt fra budgetskemaer til rykkergebyrer.

 

Ønsker du yderlig hjælp, kan du ringe til DERs kundeservice alle dage mellem 08-22. DER Privat Finans står altid klar til at rådgive dig.